Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok találni olyan srácot szerintetek, aki normális és valóban találkozni is akar és akar akciót is?
Figyelt kérdés
Meleg fiatal srácok érdekelnének akik nem csak a gép előtt okoskodnak, valamint akik valóban hajlandók kipróbálni ezt azt Budapesten? Ilyen planetromeo meg ilyenek nem jöttek be.2022. ápr. 17. 23:15
11/17 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok és pesti. Az "ezt-azt" alatt azt értem, hogy kb mindent, csók, cumi, szeretkezés.
2022. ápr. 20. 15:09
12/17 anonim válasza:
Csókot ne is várj,azt nem szereti a többség.
Szeretkezni pedig azért nem nagyon tudnak,mert a szó jelentését sem ismerik. És ez 18 évesre ,de 55 évesre is igaz - sajnos.
13/17 anonim válasza:
Csók nélkül nálam aktus elképzelhetetlen :P
18/P
14/17 anonim válasza:
Akar itt. Volt srac akivel par het utan de volt akit 1 ora utan leszoptam olyan ugyi volt
15/17 anonim válasza:
Nálam is alap lenne ilyenkor a csók. A nélkül elképzelhetetlen...
A szeretkezés pedig tényleg jól hangzik, csak hát még nem igazán van tapasztalatom.
19/p
16/17 anonim válasza:
Szeretkezni avval lehetne, aki a Társad, akit szeretsz.... Különben lehet bszni, szopni, meg hasonlókat bárkivel.
17/17 anonim válasza:
Végre a 16-os leírta a lényeget !!!
És a Társat nagy betűvel..
Jó ezt a két ritka jelenséget látni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!