Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normálisnak számít, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normálisnak számít, hogy mióta a barátommal nem tudtunk találkozni, nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Augusztusban tudtunk utoljára találkozni, azóta külföldön van. :(

Minden tökéletes egyébként a kapcsolatunkban, nagyon törődünk egymással.

Szexi képeket is szoktunk küldeni, gyakran szeretne közösen is maszturbálni, vagy csak nézni engem.

Én is szoktam maszturbálni, meg néha rám jön a hangulat, meg érzem, hogy nagyon jól esne más szexelni, de libidóm az egyáltalán nincsen. Az önkielégítés is csak egy kényszer nekem, mert nem szeretem, nem találok semmi élvezeteset abban, hogy magamnak csinálom, fantáziálni sem szoktam soha mondjuk napközben, stb.

Pedig amikor itt volt a barátom, nem voltam ilyen.

Mi okozhatja ezt? Vagy csak idővel hozzászokik az ember, hogy nincs szex, és már nem is kívánja?

25N

2020. dec. 12. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Téli álmot alszik a nunid.
2020. dec. 12. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Augusztusban találkoztatok???? Az aztán a kapcsolat..............
2020. dec. 12. 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy a való életben egyetlen embert sem tudok mondani, aki ennyit foglalkozna velem, meg ennyire megértene, szóval igen, az.
2020. dec. 12. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, csak a nőknek kicsit többet kellene ismerkedni! Lehet találni rendes pasit!
2020. dec. 12. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

A vágy hiánya alapvetően nem jó vagy szokatlan. De csodálatos is, a kapcsolatotok szempontjából.

Legalább te rendes lány vagy, hűséges a pasidhoz.

2021. jan. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!