Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális ha csak heti 1x akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha csak heti 1x akar találkozni és akkor is csak 2-3 órát?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja randizok egy sráccal, de soha nincs ideje találkozni és amikor találkozunk is, rohan is el, mindig azzal a kifogással, hogy tanulnia kell. Igaz, vizsga szezonja van, de akkor is... mindketten komoly kapcsolatot keresünk.

Szerintetek érdemes folytatni? Vagy beszéljem meg vele, hogy én többet akarok és ha neki nincs erre igénye akkor fejezzük be?

2022. jan. 20. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Persze, ha van másik 3 barátnője akkor általános dolog.
2022. jan. 20. 20:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj. Ha nem tudják róla hogy meleg nehéz kifogást találnia hol van, vagy lehet tényleg sokat kell tanulnia. Inkább élvezd azt a pár órát szerintem.
2022. jan. 20. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg a vizsgaidőszak végét. :) Ha azután is ilyen lesz, akkor mondd el neki, hogy ez zavar téged.
2022. jan. 20. 21:19
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Milyen kapcsolatra számítasz egy olyan embertől, aki időt sem szán arra, hogy megismerjen téged? Hagyd a fenébe az ilyet!
2022. jan. 20. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de gondolom neked sosem volt viszgaidőszakod. Azért az egyetemet meg középsulit ne hasonlítsd össze. :D Főleg, ha valaki természettudományos területen tanul. Vannak kifejezetten olyan szakok, ahol szétszopatják a diákokat. Nekem olyan időszakom is volt, hogy időm sem volt senkivel találkozni. Családdal sem, nemhogy randizgassak. Szóval vagy elfogadod, vagy ott hagyod. Sajnos nekem egyszer pszichológus is mondta, hogy kb semmi értelme összejönni olyan embereknek, akik között hatalmas a szakadék. Fejben is, tapasztalat szintjén, pénzügyileg meg főleg.
2022. jan. 20. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha normális, megvan a szikra és jól kijöttök, ez legyen egyelőre a legkisebb gondod.

Tudod milyen nehéz normális pasit találni?

Az elvárásokról már ne is beszéljünk.

Adj neki időt.

2022. jan. 20. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Intézmény, szak függvényében még kb. 2-3 hét a vizsgaidőszak, ha az lement akkor elválik. Ha továbbra is csak kifogások lesznek akkor simán csak dugni akar.
2022. jan. 20. 23:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet igaz. Szerintem az hogy nem tűnt el hanem taliztok az jó jel. De kérdés azért ír-e néha, stb. Szán-e rád időt.
2022. jan. 21. 00:15
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Pár éve ismerkedtem meg egy Corvinusos sráccal, pont a vizsgaidőszak közepén.Én már dolgoztam akkor. Első találkozástól kezdve, minden nap volt találkozás, néha fél nap is,és négy nap után már rendszeressé vált ez,programokkal, stb.

Három hónap múlva párként összeköltöztunk.

Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Én nem bírnám ki,még ötven vizsga mellett sem, hogy ne legyek naponta azzal,aki majd fontos lesz az életemben.

Én is kijártam az egyetemet,dolgoztam is mellette és ismerkedtem.

Levelező tagozat viszont csak a suliban jó, egy kapcsolatban nem.

De tény és való, ma nem divat a komoly kapcsolat,aki ilyet szeretne annak kell egy kis turelem.

2022. jan. 21. 04:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég nehéz konkrét tanácsot adni ilyen helyzetben. Tudni kéne a körülményeket is. A testbeszédet, a szövegelést....

...mindenképpen elfogadható az, ha valaki keveset ér rá, mert TANUL !!!!

Ezt akceptálni kell ! De az, hogy miképpen adja a tudomásodra, már egyáltalán nem mindegy.

Neked viszont tanácsolni tudom, hogy nem rámenösen, de kérjél töle magadra több idöt.

2022. jan. 21. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!