Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tettétek túl magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tettétek túl magatokat egy szakításon úgy, hogy nem múlt el bennetek a szeretet és a jó érzés a másik fiú iránt, hiányzik és nem tudtok mit kezdeni magatokkal? Mit csináljak, mit ne? Ötletek, tippek?

Figyelt kérdés

Köszönöm előre is a válaszokat, tanácsokat! Szívesen tanulok másoktól, akik már ezen túl vannak, tapasztaltabbak. Most úgy érzem nagyon kedvetlen vagyok, nem csinálok semmit, nincs erőm, pedig annyi mindent kéne/lehetne csinálni, pl. tanulás, hobbik. De nincs kedvem semmihez, és időnként rá gondolok, hiányzik.

Akit érdekel részletesebben a történetem, elmesélem szívesen. Nem tudom az mennyiben segít a kérdés megválaszolásához, ha itt hosszú sorokban kifejtem, ezért sem gondoltam leírni. De ha segít, írok róla persze.

2022. ápr. 17. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig egyszer volt szerelmi csalódásom. Azt tudom mondani, hogy fake it till you make it. Ahányszor eszembe jutott, azt modtam magamnak, hogy nem szabad ezen fennakadni, el kell fogani a helyzetet. Egész biztosan nem jöttem ki épen a dologból és egész életemben hatással lesz minden kapcsolatomra, de már nem sírok félórát a kád szélén ülve, amikor arra gondolok, milyen jó lenne megfogni a kezét.

Ami még segíteni szokott komoly érzelmi problémák esetén, hogy írok. Levelet szoktam írni magamnak. Kiöntöm a lelkem, leírom minden bánatom, kétségem, érzelmem. Jópár órán keresztül tart és általában végigbőgöm az egészet, de másnap jobb szokott lenni. Van már egypár ilyen levél a fiókom mélyén, szépen megdátumozva. Nem tudom, valaha felnyitom-e őket. De segítettek.

28/F

2022. ápr. 17. 23:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Hasznosak voltak a tanácsok, történetek, igyekszem találni valami megoldást, ami nekem is beválik. Aki még szeretne és tud, írjon nyugodtan, hálás lennék.

Én is szeretem kiírni magamból a gondolataimat, mondhatni egy naplót vezetek, de nem rendszeresen, csak ilyen alkalmakkor, ha valami nehézség van. Ez szokott segíteni. Vagy ha beszélek róla a barátaimmal, anyukámmal. Illetve, hirtelen ötletből, újra elkezdtem ismerkedni neten, felregisztráltam. Úgy voltam vele, nincs veszíteni valóm, úgy se 2 nap alatt fogok mást találni, addig meg beszélgetek maximum másokkal. Bár nem tudom ez mennyire volt jó ötlet, ha hiányzik a vele töltött idő, és rá gondolok, és arra hogy elhagyott és becsapott...

Röviden a történetem: igaz, nem sokat voltunk együtt, de én nagyon jól éreztem magam, nagyon megkedveltem, kicsit megszerettem. Igazából ő volt az első párom, első romantikus élmények, és ez meghatározó volt. Ő is megkevelt engem, sőt ezt ki is fejezte nem egyszer elsőre, fizikailag is (puszi, kézfogás, csók, ölelés), és szavakban, tervezgettük a többi randit, eljött értem, hazavitt mindig. Ő mondta először, hogy kedvel, utolsó alkalommal, hogy szeret. Semmi gond nem volt, legalábbis én nem éreztem, ő is nagyon jól érezte magát a randik alkalmával. Erre, egyszer csak a semmiből, 2 nap eltűnés után, ír egy üzenetet, hogy van valakinek, akivel nem akarja elrontani, mert velem nem érzi azt, amit szeretett volna, és elköszönt. Szóval elhagyott, úgy, hogy előtte nekem mondta, hogy szeret és a barátja vagyok, az övé vagyok. Én meg eléggé beleéltem magam, mert egy rendes, figyelmes, kedves fiút ismertem meg, ő kezdeményezett már az első alkalommal, és külsőre is eléggé tetszett, a stílusa vonzó volt. Nem volt tökéletes, de senki sem az, és nekem ő nagyon az esetem volt. Szóval nem értem, és még mindig kábult vagyok emiatt. Hogy tehette ezt velem, ki az a másik fiú, miért jobb nálam, vagy ki változott meg 2 hét alatt benne, amíg nem tudtunk talalkozni. Talán a volt barátja? Vagy közben másokkal is ismerkedett? Nem tudom. De ez szar érzés, hogy csak így dobnak, átverik az embert, előtte hitegetnek. Ennyire félreismertem? Ennyire felszínes lenne, és nem is gondolta komolyan, amiket tett és csinált? Nem tudom, semmit nem tudok, de remélem egyszer elmúlik, hiába szerettem vele lenni, de fájdalmat okozott.

2022. ápr. 20. 07:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Udv a meleg világba

Senkiben se lehet bizni mert akiben bizol az tuti átb@sz

2022. ápr. 20. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, rohadtul tudok most azonosulni a sztoriddal. Velem ugyanez tortent ket hete, azota szakemberhez jarok. Es nem, nem segitett eddig az ido. Nem, nem segitett eddig az ismerkedes sem. Volt azota egy randim, de igazabol nem is ra figyeltem. Tagadtam napokon keresztul az egeszet, probaltam atgondolni, magyarazatokat keresni, sajnos semmi. Az segitett egyedul, hogy par napra apukammal elutaztunk es akkor nem erre figyeltem. A srac maga felajanlotta h legyunk haverok, de sztem ez csak egy indok volt arra, hogy ne fajjon annyira az egesz. Konkretan miatta utaztam Magyarorszagra, hogy vele legyek, erre ezt kapom. Ket hete szenvedek, a hobbijaimhoz nincs kedvem. A baratokkal valo talalkozas bizonyos ideig segit, de utana ott van az uresseg erzes. Es ez borzaszto. Teljesen kilatastalan helyzetben vagyok most.
2023. febr. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!