Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szeretetre, simogatásra, maximum csókolózásra vágyom egy másik sráccal, attól még meleg vagyok, ugye?
Én is ilyen vagyok alapjáraton. De ez nálam talán inkább demiszexuálitás. Bárkivel össze tudnék egyébként feküdni, csak nem élvezném úgy, mint amikor szeretek valakit. Szóval számomra a kalandok az felesleges idő és energia pazarlás. Nem mellesleg undorító is számomra, de ez már az én véleményem. :D Illetve már nekem az is üti a dolgokat, hogy elkaphatok bármiféle betegséget a másiktól. Elég nekem ehhez a száj is. Alapból undorodok a büdös, szagos, ápolatlan szájtól, szóval ez van.
Én úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy, hogy hogyan skatulyázod magadat, a lényeg, hogy boldog legyél. Meg kell ezeket mindig beszélni a másikkal és annyi. Aki meg ebbe nem megy így bele, az meg rögtön kuka és máris elkerültél felesleges pofonokat.
"Tényleg nem érdekel a szex része, másikba bele, szóval nekem nem menne és fordítva sem. Összebújva másik sráccal, gyengéden, ez lenne csak, semmi más."
Kicsit meglepődtem, mintha én írtam volna. 😄
Próbáltam ilyen barátot találni,egyáltalán nem volt sikeres, sőt.Vércikinek tartották, hogy a "vaníliázás" a gyengém...
Na igen, ha a meleg világban nem ugrasz rá a másikra, és nem dugod szét,mint egy kafferbivaly, akkor lúzer vagy.
Nehéz ilyet találni, aki érzéki,de talán, talán nem lehetetlen.
Csak mi is, ők is olyanok,hogy nem fényezik magukat,ezért nehéz megismerni.
Én is nagyon sokáig ugyanígy voltam vele, amíg fiatalabb voltam.
Egyáltalán nem vonzott a szex egyik oldala sem, csupán az, hogy összebújjak valakivel, meg ilyen "vanília" dolgok... 😅
Aztán ahogy idősebb lettem, ilyen 17-18 éves koromtól már elkezdett izgatni maga a szex gondolata is.
Lehet, hogy csak azért, mert az előbbi vágyaimat nem igazán tudtam kielégíteni, vagy csak mert megértem erre szexuálisan.
Eddig szóba se jöhetett volna nálam az alkalmi, most meg úgy vagyok vele, hogy ha majd elköltözöm otthonról, akkor lehet bármi...
Szóval nem tudom hány éves vagy kérdező, de lehet, hogy még nem jutottál el erre a szintre. Ami szerintem egyébként kortól független, mert hallottam olyanról aki már 13-14 évesen is csomó mindenkivel összefeküdt, de az is előfordulhat, hogy a szexre való vágy csak huszonéves korban bontakozik ki.
Persze lehet az is, amit az előző válaszoló írták, hogy homoromantikus aszexuális/demiszexuális vagy... Bár régebben én is ezt gondoltam magamról, majd kiderült, hogy tévedtem. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!