Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénz a maximum amit kiadsz egy boxeralsóért?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 19:47
3/15 anonim válasza:
2 dbos lacostot vettem utoljára , úgy emlékszem 10ezer felett volt
4/15 anonim válasza:
1500 ft, miért fizetnék boxerért többet?
5/15 anonim válasza:
elég lankasztó ha egy jó pasi vm kínai tucat papa boyert hord na meg az ilyen ördög mintás gagyik...
szerintem igenis számít ki mit hord, az is sok mindent elárul az illetőről.
6/15 anonim válasza:
Tescoba egy színű pamut 3500 Ft 3 db. Ennél többet kiadni érte nagyzolás
7/15 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom max 2000 Ft ot adok ki darabjáért..
2020. dec. 26. 21:49
8/15 anonim válasza:
a saját igénytelenségetekről árulkodik az hogy lepontoztatok, csak szólok :) , de nyugodtan :)
9/15 anonim válasza:
3 ezernél többet én nem adnék ki. Min. 90% pamut legyen, az fontos. 10 ezerért inget meg nadrágot szoktam venni, ennyit sajnálnék egy alsóért (pedig szerencsére jól keresek, szóval pénzem lenne rá).
10/15 anonim válasza:
Am mindig az vesz 10 ezres boxert aki minimálbérből él xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!