Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi pénz a maximum amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénz a maximum amit kiadsz egy boxeralsóért?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
800-900.
2020. dec. 26. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez durva. Én osztrák fizuból élek, de 3 Eurónál többet nem adok ki. Pamut anyag, jól bírja, sima fekete, minták nélkül. A minőség nem nő linárisan az árral. Előállítási költség kb 100Ft. 100%-os pamut pulcsit 1000Ft-t lehet venni (munkaruha), közben 5x annyi anyag van benne, mint egy boxerban. Szerintem butaság ennyire túlárazottan megvenni.
2020. dec. 27. 10:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igénytelenség. Mivel nematja senki, így nem fogok több mint 10 ezret költeni rá.
2020. dec. 27. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is max 2 ezret adok darabjáért.

Ha meg valaki márkára megy, lehet olcsón kapni hamis CK alsókat is.

Az, hogy valaki takarékoskodik, nem egyenlő az igénytelenséggel.

Találkoztam én már olyan sráccal, hogy tetőtől talpig full drága márkás cuccokban jelent meg a randin, viszont kimosva ritkán lehetett mert jött a szaga.

Inkább legyen elcsó ruhában valaki, de legyen ápolt, tiszta.

Mit számít az, hogy kinek mennyi pénze van? :D De most komolyan, főleg ha csak szexre kell az illető, akkor nem mindegy?

2020. dec. 27. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok:

Sokszor a márkás cuccok nem is jól néznek ki.

És én inkább a mintázatot és azt nézem, hogy jól álljon rajtam, jól érezzem benne magam, minthogy márkás legyen.

2020. dec. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!