Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőkön kép nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön kép nélkül fennlévők, mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egy kertvárosi részen lakok, és évek óta fenn vagyok képpel Planetromeon is és Grindr-n is. A 200 méteres környezetemben kb. 8-10 ember van/volt fenn ezeken az oldalakon. Ezekből három az, amelyik képpel van/volt fenn. Mind a hárommal találkoztam már többször is. Ezek alapján a többi kép nélkülivel is valószínűleg találkoztam már, és logikus, hogy ők felismertek engem.

Számomra ijesztő, hogy esetleg némelyikük még követ is, vagy akár pontosan tudja melyik lakásban lakok. Szerintem szánalmas, hogy pont azok kutakodnak mások után, akik a legkevésbé bírnák elviselni, ha valaki kutakodna utánuk.

Tudom, hogy kutakodnak, hisz némelyikük még büszke is rám. Véletlenszerű időpontokban rámír, hogy láttalak a buszon, vagy láttalak a megállóban, stb. És még odarak pár szmájlit, mintha olyan vicces lenne, amit csinál. Szerintem inkább mérhetetlenül szánalmas.

2022. ápr. 15. 23:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

De nem erről van szó, hanem hogy ezek az emberek bárhol és bármikor összefuthatnak velem, nyomozhatnak utánam és megfigyelhetnek. Szerintem némelyikük csinálja is.

2022. ápr. 16. 00:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég para, már bocsi. Mármint nem félsz?
2022. ápr. 16. 00:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 bocsi, de ez kicsit már paranoiás. Ugyan mi a franckarikáért akarna utánad nyomozni, megfigyelni valaki??? Ráduszította az FBI vagy mi?
2022. ápr. 16. 00:27
 14/22 A kérdező kommentje:

"Ugyan mi a franckarikáért akarna utánad nyomozni, megfigyelni valaki???"

Ugyanazért a franckarikáért, amiért itt, GYK-n emberek ajánlják fel a segítségük, csak azért, hogy eláruljam nekik a leféltettebb titkaimat.

2022. ápr. 16. 00:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Nem szêp az emberek viselkedése. Tudnád, én is hány idiótával szívtam, akik teljesen normálisnak adták ki magukat. De amennyi energiát belefektetnek abba, hogy baromkodnak másokkal, azzal az erővel fejleszthetnék magukat...
2022. ápr. 16. 00:34
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Minden oldal ez? Mi a neve?
2022. ápr. 16. 01:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked üldözési mániád van.

Ugyanolyan ember vagy, mint itt bárki. Miért kellene téged akárkinek is megfigyelnie, meg követnie? Mit tudsz te, amiért minden kép nélkűli nyomozna utánad?

Én is kép nélkül vagyok fent, mert nem szeretném ha esetleg olyan ismerősöm megtalálna, akit nem akarom, hogy tudja rólam. Ha valaki rámir, és kér küldök magamról képet.

Arra kérlek légyszíves ne általánosíts, ne nézz ennyire le minden kép nélkülit, mert nem mind olyan, amilyennek te gondolod.

2022. ápr. 16. 05:47
 18/22 steven95 ***** válasza:
100%

#17essel egyet értek. És az igazság az, hogy Te választottad hogy teszel ki képet. A másik, hogy be lehet állítani olyn poziciót ami különbözik a lakóhelyedtől, mondjuk egy kerülettel arrébb.

Az is érdekes miért csak netes képtelen profiltulajdonosok követnének. Szerintem ehhez nem kell sehova regisztrálni... :D

Üdv, szintén profil képes a rómeón.

2022. ápr. 16. 08:06
 19/22 A kérdező kommentje:

Elmondtam, hogy nem követ minden kép nélküli, az csak az extrém eset. Ti csupán megnéztek a buszon minket, élvezve a helyzetet, hogy mi nem tudjuk kik vagytok, sőt azt se tudjuk, hogy néztek minket.

2022. ápr. 16. 10:06
 20/22 A kérdező kommentje:

"Ha valaki rámir, és kér küldök magamról képet."

Akkor megírnád nekem privátban a felhasználónevedet? Kiderítjük, hogy valóban küldesz-e képet, vagy igazából te vagy a paranoid, aki fél, hogy meglátom.

2022. ápr. 16. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!