Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőkön kép nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön kép nélkül fennlévők, mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egy kertvárosi részen lakok, és évek óta fenn vagyok képpel Planetromeon is és Grindr-n is. A 200 méteres környezetemben kb. 8-10 ember van/volt fenn ezeken az oldalakon. Ezekből három az, amelyik képpel van/volt fenn. Mind a hárommal találkoztam már többször is. Ezek alapján a többi kép nélkülivel is valószínűleg találkoztam már, és logikus, hogy ők felismertek engem.

Számomra ijesztő, hogy esetleg némelyikük még követ is, vagy akár pontosan tudja melyik lakásban lakok. Szerintem szánalmas, hogy pont azok kutakodnak mások után, akik a legkevésbé bírnák elviselni, ha valaki kutakodna utánuk.

Tudom, hogy kutakodnak, hisz némelyikük még büszke is rám. Véletlenszerű időpontokban rámír, hogy láttalak a buszon, vagy láttalak a megállóban, stb. És még odarak pár szmájlit, mintha olyan vicces lenne, amit csinál. Szerintem inkább mérhetetlenül szánalmas.

2022. ápr. 15. 23:34
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
*büszke is rá
2022. ápr. 15. 23:35
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Sose fogod őket megérteni, egyszerűen idióták. Ne foglalkozz vele.
2022. ápr. 15. 23:48
 3/22 A kérdező kommentje:

De most minden képnélküliről beszélek, nem csak ezekről az extrém esetekről.

A képnélküliek egyazon gondolkodásból táplálkoznak: beleütni az orrukat más életébe, az inkognitójukat kihasználva. Ezt ők nyilván tagadják, de mindenki tudja, hogy így van. Nekem is megnézi a profilomat naponta 10-20 képnélküli, akinek eszébe sincs rámírni, csupán meg akarja tekinteni, hogy hogyan nézek ki, vagy esetleg megosztok-e a profilomban személyes adatokat magamról. Szerintem legszívesebben az orvosi kartonjaimat is elolvasnák, ha lehetőségük lenne rá.

Pont olyan undorító alakok, mint akik régen képeket tettek ki másokról napiszarra, miközben ők soha nem vállalták fel magukat. Remélem mára megszűnt az az oldal, nem vagyok hajlandó rákattintani.

2022. ápr. 15. 23:54
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, teljesen jogos, hogy kiakadsz ezen. Nincsenek normális ismerkedős oldalak számotokra?

Itt meg gondolom sok a troll.

2022. ápr. 16. 00:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
S ezt miért nekünk írod, miért nem nekik??? Válaszolj akkor nekik annyit, hogy okés, de örülnél neki ha te is láthatnál róla képet. Ha nem küld akkor letiltod és kész, probléma megoldva.
2022. ápr. 16. 00:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, úgy is valami kamu képet küldene.
2022. ápr. 16. 00:11
 7/22 A kérdező kommentje:

Mert köztetek is ilyen a többség.

Sőt, itt is küldtem már arcképet több embernek, és egyik se viszonozta. Egyiketekben se merült fel, hogy lehet viszonozni az arcképet akkor is, ha nem ígértétek meg.

2022. ápr. 16. 00:14
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tolakodó kérdés: interneten kívül hol van még lehetőségetek ismerkedni egymással?
2022. ápr. 16. 00:16
 9/22 A kérdező kommentje:
Meleg szórakozóhelyen esetleg. De ott sok a részeg meg az idióta. Valójában a melegek többsége nem jár ilyen helyekre, szóval leginkább interneten.
2022. ápr. 16. 00:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 akkor aki nem küld arcképet azzal nem ismerkedsz tovább, ennyike. Ha nem vállalja magát akkor nem találkozol vele. Sokan nem akarják premier plánba rakni a pofijukat mert nem akarják hogy a környezete megtudja a "dolgot". Rádír mert akar valamit, ha komolyan akar akkor majd küld arcképet is. Bújkálókra, akik egy találkozóra is nyuszik lennének elmenni meg gondolom neked sincs időd.
2022. ápr. 16. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!