Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz társkeresőkö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz társkeresőkön találni valakit?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 17:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Mert a többség teljesen komolytalan. Másik részük írástudatlan és bármikor, bárkivel védekezés nélkül összefekszik. Harmadrészük ronda vagy aberrált. A maradék 100-ból 1 fő meg az előbbieket látván inkább menekül amerre lát...
2022. márc. 23. 17:13
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Járjatok inkább melegeknek szánt szórakozóhelyekre, melegeknek szervezett bulikba, és élőben, face-to-face próbáljatok bepasizni.
2022. márc. 23. 18:15
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Tarskereson talalni valakit? Jobbat kerdezek. Miert nehez egyaltalan normalis, ertelmes, hetkoznapi “emberszabasu” baratot talalni? Miutan megelegeltem, hogy hetero barataimon kivul a kozossegbol senkit nem ismerek elkezdtem hozzam hasonloakkal baratkozni, teszem hozza nincs semmi bajom a jelenlegi barataimmal, de azon tul, hogy elfogadnak olyannak, mint amilyen vagyok, nyilvan nem ertik a nyomorom amirol panaszkodni szoktam nekik, nyilvan nem rangathatom oket le folyamatosan melegbuliba oket, nyilvan nem ertik min megyek keresztul stb..stb.. Oszinte leszek: harom emberrel probaltam barati kapcsolatot kialakitani mindezt SIKERTELENUL. Aztan lehet mondani, hogy a hiba bennem volt, de uram bocsanat, hogy meleg letemre nekem nem minden gondolatom forog a ferfi nemi szerv korul. Miert van az, hogy mindenki ennyire felszines? Komolyan kerdezem. Miert van az, hogy ketfele tipusu embert talalni, az egyik aki egybol hazassagot akar kotni, a masik (sokkal rosszabb) ket talalkozas utan koccol, amiert rajon, hogy basszus ez komolyan gondolta, hogy csak baratot keres, ez nem akar az agyban gimnasztikazni. Komolyan ember mire gondoltal? Hogy egybol osszefekszek veled? A baratsag szo ertelmet tenyleg senki nem ismeri? Nem, nem vagyok igenytelen, sem agrol szakadt, sot… van munkam, van penzem, nem fuggok senkitol es semmitol, illetve rondanak sem tartom magam, ahogy a kornyezetem sem, mert mar erre is gondoltam, hogy biztos a megjelenesemmel van a gond:D ja igen azt sem feltetlenul mondjak meg rolam, hogy meleg vagyok, igy picsaskodni sem fogok leallni, nem az en vilagom. Akkor most ez miert van? Komolyan kerdezem:D tenyleg en lennek a hibas, vagy turelmetlen? Bennem van a hiba? En csinalom rosszul, hogy baratokat probalok keresni, ahelyett, hogy baratsag cimszoval kalandozzak jobbra balra? Hat nem:D lehet mondani, hogy prud vagyok, amugy egyaltalan nem, de ha majd kefere keresek akkor azt fogom irni, hogy kefere keresek, nem baratsagra..szoval a kerdesedre a valasz egy kerdes: egyaltalan miert van az, hogy amugy sem egy gyalog galopp helyzet itthon melegnek lenni, mert valljuk be magyarban egy buntetes, de akkor ezt a helyzetet meg fokozza a sok felszines, ketszinu, ki ha en nem tipusu ember?!
2022. márc. 23. 18:16
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Mé', mé' - mert a meleg társkeresőkön is pasik vannak. Azok többsége meg nem kapcsolatot akar hanem csak dugni (hetero társkeresőkön is ez van). Pontosabban a neten a többsége csak chatizélni meg recskázni, a maradék az aki dugni de minél előbb.
2022. márc. 23. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:
16%
Én mindig találok valakit, csak az a baj, hogy nem is keresem őket.
2022. márc. 23. 18:46
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Kicsit se nehéz, főleg ha céltudatos vagy xd

A leghosszabb kapcsolataim mind max 1-2 hétnyi társkeresésből születtek. Aki a panaszkodás helyett tesz a célért az sikerrel jár.

2022. márc. 23. 19:41
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Ne gyertek azzal,hogy panaszkodunk és nem teszunk semmit ! Ez egyszerűen NEM igaz !

Több,mint három éve próbálok ismerkedni,társkeresőn, fészen,itt is..Semmi komoly eredmény. Még szó szerint vett barátot,beszélgető-vagy kirándulótársat sem lehet találni.És ugye azt nem lehet elvárni,hogy mindenki meleg szórakozóhelyekre, szaunákba, bulikba jár.Mert nem mindenki ilyen.

Teljesen megértem a 3-as válaszolót,minden szavával, gondolatával egyetértek. Mert ez van. És nem vagyunk sokan akik rinyálnak, panaszkodnak,csak tényleg unjuk a sok testiségkultuszú, pillanatnak élő és mások érzéseivel semmit sem törődő meleget.

Rengeteg ilyen van, persze, ha ezt megemlítjuk,akkor mi vagyunk a túl igényesek, picsogók, stb.

" percemberkék dáridója " ez van most, ez a meleg világ.

Nem is csoda,ha sokan meg sem próbálnak ismerkedni,mert elmegy a kedvuk a sok átveréstől,linkségtől, perverzióktól.És így sok értékes és komoly ember magányos és keserű. Köszönet ezért azoknak,akik kihasználnak minket, az érzéseinket és szórakoznak rajtunk. Biztos nagy élvezet lehet...

2022. márc. 23. 19:53
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet vele mit kezdeni. Vagy vonzó vagy, vagy nem. Ezen múlik.
2022. márc. 23. 19:59
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

A 3-massal nagyon egyetértek, meg együtt is érzek, hiszen hasonlóan látom a dolgokat... Tényleg még barátságot is nehéz kialakítani, mert a legtöbben komolytalanok, és/vagy nagy mértékben, indokolatlanul perverzek. Meg hát a másik, hogy olvasni nem igazán tudnak (főleg Romeon)... Tehát amikor kiírom, hogy mit keresek, és milyen korú srácokkal szeretnék ismerkedni, erre pedig kapok egy csomó inreleváns üzenetet, akkor eléggé megkérdőjelezem a társkeresők értelmét. :D

Viszont bármennyire is szomorú, a 8-asnál van a tömör, de kegyetlen igazság.

Szerintem ha az illető megfelel a mai meleg szépségideálnak (ami az én korosztályomban a magas, vékony, jóképű) az könnyen találhat magának magához hasonló barátot. Bár az az ironikus ebben, hogy pont az ilyen fiúk keresnek általában csak alkalmit, hiába néznek ki nagyon jól. Az igazság az, ha tudatosan is ha nem, de a férfiaknak általánosságban eléggé meghatározó a partner megjelenése. Ha nem felel meg a saját, vagy a közösségi média által felállított szépségideálnak, akkor már nem kell (persze ez attól független, hogy maga az illető megfelel-e, avagy sem...)

2022. márc. 23. 21:45
 10/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem szeretem a magas,vékony,jóképű srácokat.

A szerény,csendes, szemuveges srácokat kedvelem, akiket imádnék megszeretgetni és a szívem közepére tenni !

2022. márc. 24. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!