Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz társkeresőkön találni valakit?
Jaj utolsó, hagyjuk már! Megmutatom én neked, hogy milyen az a srác, akit a kommentedben lefestesz:
Ez egy ugyanolyan kortárs és nagy kereslettel rendelkező szépségideál, mint a magas, "jóképű" srácok. (Gondolom te a jóképű szót úgy értelmezed, hogy férfiasan szép, de szerintem a kilences válaszoló nem így értette.)
Igaza van a 12-esnek.
Egy barát-barátnak is nagyon lehet örulni , egyre ritkább sajnos. Egy igazi,bizalmas barát, akivel mindent meg lehet beszélni .
A legtöbb megijed a felelősségvállalástól, nem érdeklik a szabályok és az a titokzatos magától értetődő szabálytól megriadnak, azaz, hogy nem barátkozunk másokkal szex céljából.
Vannak normálisak, akik tudnak komolyan is gondolkodni, de kihalófélben vannak. Sokmindentől függ ez. Azt se felejtsd, hogy mégis férfi vagy, van mindannyiunkban afféle vadászösztön, a '' mi lenne, ha " kérdés mindig ott lebeg előttünk. Persze kinél.
Nehéz másoknak is a megfelelő partnert megtalálni, de azt el kell mondjam, hogy egy párkapcsolat nagyon bonyolult dolog, sok múlik azon, eszméletlen sok, ha nem vagy eladósodva, van munkád, a családod is elfogad és be is fogadnak.
Mindezek mellett sem boldogság az élet, hiszen, ha minden adott és jó, akkor valami más fog kelleni.
Ilyen a természetünk. Mindig ott lesz a kíváncsiság bennünk, de ezek elfojtott érzelmek kellenek, hogy maradjanak. Sokan erre képtelenek, ha látnak egy jobbat, mint te vagy, ne álmodozzon azzal, amikor b@$od.
Érdekes a kérdés, érdekesek a válaszok is, különösen a 7-es, 9-es viszont a nagy igazságot szerintem a legutóbbi, 15-ös válaszoló írta.
Annyit azért hozzátennék a válaszához, hogy van olyan ember, aki tényleg másra nem kacsintgat, ha van egy komoly kapcsolata, de valószínűleg ezzel egyedül maradok a világban.
Sosem csaltam meg a páromat, hosszú távú kapcsolataim voltak - talán én voltam a naív? :-D
Azon csodálkozom, hogy egy valóban mindenre nyitott, olvasott, de csendes, aktív pasival már senki sem akar ismerkedni...
15-ös vagyok.
Külső megfog, belső megtart, szokták mondani.
16-os: az a baj, bár sokan ezt tabuként kezelik, de a melegek zöme 20 éves kora felett veszíti el a szüzességét, talán addigra megvan az első csók, az első szex. Én is 19 éves voltam, amikor először feküdtem le férfival. Gyerek fejjel hogy lehet belevágni egy komoly kapcsolatba, ha a zöme azt sem tudja:
- Hová tartoznak szexuálisan,
- Egyáltalán megjelennek a randin és nem csak egy hoki lesz a vége a társkeresőn keresztül;
- ha eljutottunk a randin túl a szexig a passzív srác ne akarja már berakni, vagy ha már próbálkozik csináljon is valamit;
Szóval a fentieket csak soroltam, biztos ismerős tapasztalatok.
Én egy uni-aktív vagyok, egy uni-passzív sráccal élek együtt
Köztünk is vannak problémák, ez nem elég jó, az nem elég jó.
Mindent a saját kapcsolatomból adódó problémát leírtam. Gondoljátok ez olyan egyszerű? Dehogy. Főleg, ha szűz a barátod és te vagy neki az első. Nincs viszonyítási alapja mi a jó és a rossz, tengődünk lassan a szakítás felé!
Aztán ez így megy tovább és tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!