Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek tetszenek, ki találja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek tetszenek, ki találja izgatónak a dickpiceket?

Figyelt kérdés

Most az átlag DP-re gondolok, ahol premier plánból lőnek egy fotót.

Csak az én véleményem: szerintem kicseszett igénytelen : D Alapból nem értem önmagában egy farokfotón mi a vonzó. Egy igényes erotikus fotó amin rajta van az arca a teste, így a farka is az tényleg szexi tud lenni, mert látod az egész személyt. De ez a letolom a gatyám és lefelé fotózok egyet annyira gáz. Azokat meg nem is értem akiknek fel sem áll a farka a képen, meg látszik hogy a WC-n ülnek és úgy fotózták, vagy koszos a farkuk aztán azt küldözgetik. A nők tudom hogy nem rajonganak érte, de érdekel hogy van annak alapja hogy ezek az emberek azt hiszik, hogyha a meleg pasi kap egy farokfotót akkor hú de be fog gerjedni, vagy sem.

2022. ápr. 14. 20:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
2022. ápr. 15. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem szeretem mikor valaki rögtön ezzel kezdi, vagy nagyon hamar előkapja az intim képeket. Nagyon kiábrándító számomra, plusz meg is öl minden misztikumot.

De az eljutunk oda h érdekel milyen meztelenül, skkor is azokat a képeket találom izgatónak ahol van valami kontextus. Minimum combjs hasa látszódik vagy vslami, de minél több.

Am meg ennek a másik változata smikor elküldik a széthúzott ánuszukat. Kurvára nem érdekel. És nem tudom önmagában ki találjq így izgatónak.

2022. ápr. 16. 01:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezt ne :D semmi értelme xd előben úgyis látni fogom
2022. ápr. 16. 01:50
 14/20 A kérdező kommentje:

12: Ja, a segglyukfotókat én sem értem az a másik oldal undormánya xd

Nem vagyok prűd, ha valakinek tényleg jó teste van és csinál valami pucsítós képet ahol látszik rendesen az alakja, a segge akkor azt mondom oké, ez lehet izgató. De ez, hogy valaki lefotózza a segglyukát, meg belepucsít a kamerába, hogy ezen mi a szexi azt nem tudom, szerintem okádék :D Főleg, hogy itt is olyan igénytelenek a legtöbben, borostás seggel, meg ilyen pár hosszú szállal, látszik be volt izzadva, undorító xd Nem tudom akik csinálják, azt hiszik olyan nagyon jó, szexi képek?

2022. ápr. 16. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a farok ápolt akkor én szeretem őket, körülménytől függetlenül. Nyilván kéretlenül elég pofátlan ilyet küldeni, de akkor is szívesen megnézem, legfeljebb csak aszerint kezelem az illetőt.
2022. ápr. 19. 23:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik itt is meghonosodtak a reddit felhasználók, lehet erről az oldalról is menekülni
2022. ápr. 19. 23:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Miért, mit csinálnak a reddit felhasználók?
2022. ápr. 20. 09:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele van az a farok ami szép de van undorító is
2022. okt. 6. 17:05
 19/20 anonim ***** válasza:
A másik véglet amikor semmit se küld, de már most azonnal szex, jellemzően késő este, amikor nagy ritkán belépek. Persze, biztos megyek bele a vakvilágba... :D
ápr. 11. 09:36
 20/20 budaiz ***** válasza:

Egy igényes erotikus akt foton nem álló farokkal fényképezik a modelt. Ott pont nem a farok a hangsúlyos hanem a test összképe a lényeg.

Ellentmondásos a kérdező, a képküldőzgetök ugy is küldenek hogy nem áll. Ha állna akkor nem lenne undorító?

ápr. 11. 13:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!