Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszenek, ki találja izgatónak a dickpiceket?
Most az átlag DP-re gondolok, ahol premier plánból lőnek egy fotót.
Csak az én véleményem: szerintem kicseszett igénytelen : D Alapból nem értem önmagában egy farokfotón mi a vonzó. Egy igényes erotikus fotó amin rajta van az arca a teste, így a farka is az tényleg szexi tud lenni, mert látod az egész személyt. De ez a letolom a gatyám és lefelé fotózok egyet annyira gáz. Azokat meg nem is értem akiknek fel sem áll a farka a képen, meg látszik hogy a WC-n ülnek és úgy fotózták, vagy koszos a farkuk aztán azt küldözgetik. A nők tudom hogy nem rajonganak érte, de érdekel hogy van annak alapja hogy ezek az emberek azt hiszik, hogyha a meleg pasi kap egy farokfotót akkor hú de be fog gerjedni, vagy sem.
Alapból nem szeretem mikor valaki rögtön ezzel kezdi, vagy nagyon hamar előkapja az intim képeket. Nagyon kiábrándító számomra, plusz meg is öl minden misztikumot.
De az eljutunk oda h érdekel milyen meztelenül, skkor is azokat a képeket találom izgatónak ahol van valami kontextus. Minimum combjs hasa látszódik vagy vslami, de minél több.
Am meg ennek a másik változata smikor elküldik a széthúzott ánuszukat. Kurvára nem érdekel. És nem tudom önmagában ki találjq így izgatónak.
12: Ja, a segglyukfotókat én sem értem az a másik oldal undormánya xd
Nem vagyok prűd, ha valakinek tényleg jó teste van és csinál valami pucsítós képet ahol látszik rendesen az alakja, a segge akkor azt mondom oké, ez lehet izgató. De ez, hogy valaki lefotózza a segglyukát, meg belepucsít a kamerába, hogy ezen mi a szexi azt nem tudom, szerintem okádék :D Főleg, hogy itt is olyan igénytelenek a legtöbben, borostás seggel, meg ilyen pár hosszú szállal, látszik be volt izzadva, undorító xd Nem tudom akik csinálják, azt hiszik olyan nagyon jó, szexi képek?
Egy igényes erotikus akt foton nem álló farokkal fényképezik a modelt. Ott pont nem a farok a hangsúlyos hanem a test összképe a lényeg.
Ellentmondásos a kérdező, a képküldőzgetök ugy is küldenek hogy nem áll. Ha állna akkor nem lenne undorító?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!