Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszenek, ki találja izgatónak a dickpiceket?
Most az átlag DP-re gondolok, ahol premier plánból lőnek egy fotót.
Csak az én véleményem: szerintem kicseszett igénytelen : D Alapból nem értem önmagában egy farokfotón mi a vonzó. Egy igényes erotikus fotó amin rajta van az arca a teste, így a farka is az tényleg szexi tud lenni, mert látod az egész személyt. De ez a letolom a gatyám és lefelé fotózok egyet annyira gáz. Azokat meg nem is értem akiknek fel sem áll a farka a képen, meg látszik hogy a WC-n ülnek és úgy fotózták, vagy koszos a farkuk aztán azt küldözgetik. A nők tudom hogy nem rajonganak érte, de érdekel hogy van annak alapja hogy ezek az emberek azt hiszik, hogyha a meleg pasi kap egy farokfotót akkor hú de be fog gerjedni, vagy sem.
Igen. És ha nem válaszolsz, akkor még van aki szét is spamel, hogy:
-Válasz??
-Miért nem írsz?
-Jó nagy paraszt vagy, válaszolni sem tudsz
-Hahóóóóóó
Szóval ők valami hatást várnak ettől, holott a szavazásból úgy tűnik, hogy az emberek elsöprő többsége egyáltalán nem kíváncsi erre, minden előzmény nélkül meg pláne.
Akkor miért küldenek mégis ennyien? (Meg miért látom ennyi embernél grindr-en, hogy "accepts NSFW pics: Yes, please"). Ha látják, hogy hatástalan, vagy kontraproduktív akkor nem kapcsolnak? Ezek az emberek teljesen hülyék? Vagy van egy réteg akiknél ezzel nyerők?
Ha van itt valaki, aki szeret dicpicet küldözgetni, megosztaná velünk a tapasztalatait? Milyen megfontolásból küldi ezeket a képeket?
Csak úgy ha meg van beszélve, hogy küld képet és tudom.
De persze kaptam már úgy is, hogy nem kértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!