Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori, hogy férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy férfiak fiatal fiúkat támogassanak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 19:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Velem fél évig volt ilyen, nemrég szakadt meg, én 19 vagyok, ő 42 volt. Szerintem elég gyakori.
2022. ápr. 8. 20:21
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Hívhatjuk támogatásnak, a lényegen nem változtat: k*rválkodás.
2022. ápr. 8. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

12/12

Nekem jól is esett, testileg is.

2022. ápr. 8. 22:33
 14/24 anonim ***** válasza:
7%

Aztán az ilyen fiúcskák meg vannak sértve, hogy nem kellenek kapcsolatra már.

Hisztiznek érte.

2022. ápr. 9. 06:46
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

Voltam ilyen vállalkozóval.

Azért fizetett amit már más is írt, hogy legyek elérhető.

Mondjuk nekem is szimpi volt, helyes 40-es.

Anyagilag megtehette volna, hogy prostihoz is menjen, de taszította az, hogy ők több partnert bevállalnak.

Azóta már végeszakadt, mert találtam mást. (Nem anyagias kapcsolatot).

2022. ápr. 10. 03:19
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
Es a mostani párod tudja hogy krva voltál?
2022. ápr. 10. 05:36
 17/24 anonim ***** válasza:
21%

16 os te elmeséled hány pasival voltál ha akad egy kapcsolatod?

Ha támogásért jár össze valaki az qurva? De ha váltogatja partnereit alkalmizik az a f@sza gyerek ugye?

2022. ápr. 10. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

"Ha támogásért jár össze valaki az qurva?"

Igen.

"De ha váltogatja partnereit alkalmizik az a f@sza gyerek ugye?"

Igen.

Nagyon nem ugyanaz élvezetből szexelni és pénzért pucsítani valakinek. Nem érdekel, hogy a leendő páromnak hány pasija volt előttem, de ha pénzért csinálta, az nálam kizáró ok.

2022. ápr. 10. 10:53
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 15-ös, és akkor tisztázom. (Na nem mintha bárkinek is beszámolóval tartoznék).

Nem a pénz motivált, mert ha olyan lett volna, hogy nem jön be, akkor ajánlhatott volna bármennyit. Szóval az első szempont a külső volt.

A 2. Szempont, hogy nem arról szólt a dolog, hogy egy eldugott helyen maszatoltunk 10 percet azt mindenki megy a dolgára, szexen kívül is tartalmas beszélgetések, programok, telefonálgatások.

És ami leginkább fontos volt, hogy ő sem az a fűvel-fával típus volt, mégha csak szexkapcsolatról is volt szó, ha van partnere, nem keres mellé még plusz pótlékokat.

Lehet, hogy másnak az alkalmizás dicséretes, de azt sem tudod kivel voltál, gyakran még a nevét sem, és a 10 perces maszatolás egy idegennel, az nem olyan, mint akire időt is szánsz, hogy megismerd milyen ő valójában.

Nekem ez jelentette az élvezetet. És még az is, hogy akkor is keresett, amikor nem találkozóról volt szó, de megkérdezte, hogy vagyok, milyen napom volt.

Sőt volt olyan is, hogy közbejött valami, de ennek ellenére megkért, hogy ha 10 percet is tudunk találkozni, de jó lenne átölelni egymást, mégha szexre nincs is idő.

2022. ápr. 11. 01:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Mélyen megható és elgondolkodtató, hogy ilyen haverságok is vannak, mint a 19-es válaszban.

Az még elgondolkodtatóbb, ha nem pénzesre,nem alkalmira szeretne valaki ismerkedni, uram bocsá,társat találni , akkor ez szinte képtelenség.

Nincs becsülete és értéke annak,aki nem pénzért akar ölelgetni,nem fél órás éppen ráérek megmászlak kapcsolatban lenni - hanem az érzelmeket adni és kapni is szeretné, független a kinézettől.

De ilyen összejárós "kapcsolatban" is előfordul,hogy az egyik megszereti a másikat.Csak éppen a pénzelős fél nem vállalhatja fel, mert büszke férj,családapa, tisztességes keresztény vállalkozó, megbecsült közéleti ember.

Ennyit a de megölelnélek, a raktár mögött, árnyékban, lehetőleg kapucniban...pasikról.

2022. ápr. 11. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!