Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen vágy ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vágy ez?

Figyelt kérdés
Arra vágyom, hogy egy idősebb férfi arra kényszerítsen, hogy a farkamat csak pisilésre használjam

2022. márc. 22. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is arra használod.
2022. márc. 22. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Én arra vágyok, hogy egy idősebb férfi arra kényszerítsen, hogy a farkamat csak kakilásra használjam.
2022. márc. 22. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes felvetés, kérdés, hogy ez alkalmi lenne, vagy több?

Mert tartósabban lehetne csak ezt kikényszeríteni, vagy ellenőrizni :)

egy idősebb férfi

2022. márc. 22. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Nekem tartósabb lenne. Illetve szeretném azt is, hogy a szememet meg pisilésre tudjam használni.
2022. márc. 22. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Szubmisszív vágy, ahol a korlátozásod egy adott dologban, szituációban jelenik meg. Sokan erényövet, péniszketrecet használnak ue. célra.
2022. márc. 22. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem nagyon tudom elképzelni, hogyan kényszeríthetne téged erre egy idősebb pasi. Együtt töltenéd vele egy egy hét minden óráját és percét, hogy ellenőrizhesse mást is csinász-e a farkaddal? Vagy hogyan képzeled el a kényszerítős dolgot?
2022. márc. 22. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mire tudnád még használni?
2022. márc. 22. 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Hehehe fiúk, ne magatokból indulatok ki, pont azért vágyódom ilyenekre, mert már unom az alkalmi kapcsolatokat és hogy mindig én vagyok az aktív, de az ellenkezőjét csak egy idősebbel tudnám elképzelni
2022. márc. 22. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nem nagyon tudom elképzelni, hogyan kényszeríthetne téged erre egy idősebb pasi."

Kényszeríteni nem, de belőlem már váltotta ki azt, hogy inkább csak pisilésre használom :D

2022. márc. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!