Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori, hogy férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy férfiak fiatal fiúkat támogassanak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 19:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Mire gondolsz támogatás alatt?
2022. ápr. 7. 19:11
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Fizet nekik szexért
2022. ápr. 7. 19:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Sok egyetemista jár vén pasikhoz pénzért.Még ha nem is meleg.

Kettőről konkrétan tudom, maguk mondták.Nős idősebb pasikhoz járnak,15-20 ezerért.

2022. ápr. 7. 19:26
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
3-as, azt is tudod, hogy mire hajlandóak azért az összegért?
2022. ápr. 7. 20:58
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Rám is pályázott már 2 idősebb pasi ilyen céllal
2022. ápr. 7. 21:07
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem érdekes kapcsolatom van egy majdnem 40 éves hapsival....

Alkalminak indult az ismeretségünk, majd mikor harmadszor taliztunk felvetette,hogy mit szólnék hozzà ha adna havi x ezret....

Elmagyaràzta,hogy nem a szexért ,hanem azért,hogy mondván legyek számára mindig elérhető ,nincs ideje keresgélni, randit szervezni..

Igen,igen ,ahogy füttyent úgy ugrom!

Először szarul esett,de mivel egy nagyon jó hapsiról van szó,akivel ráadásul csúcs a szex így belementem!

Mellesleg megjegyzem, hogy nem vagyok rászorultva a pénzre amit ad,külön számlán gyűjtöm,egyszer lehet meglepem egy egzotikus nyaralàssal😉

2022. ápr. 8. 04:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

#3#

Az egyikről tudom mit "nyújt", magam mondta.

Ötvenes dagadt férfi, délután megy hozzá a srác,mert a feleség délután dolgozik,akkor szabad a lakás.Az öreg szopatja magát és néha kikötözi az ágyhoz, és ráveri.Mert dugni már nem tud,annyira már nem képes.

A másik srác nem mondta el,annyit mondott hogy Shakespeare szonetteket olvasgatnak - és szélesen vigyorgott közben.Ott hatvanas a pasi.

Ez van,ilyen volt mindig ,lesz is.Csajok is csinálják. Engem annyiban zavar,hogy ismerkedtem egy értelmes sráccal,de kibökte hogy néha eljár ide-oda.Kapcsolat lett volna a cél,de nem iszom olyan bögréből,amibe mások bele....Ez van,ilyen barátot nem tudok elképzelni magam mellé.

2022. ápr. 8. 05:02
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

7-es vok.

Javítok : " maga mondta "

2022. ápr. 8. 05:02
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mennyire gyakori azt nem tudom, de nyilván létező jelenség, évezredek óta. Ugyanúgy nem újdonság, ahogy a férfi/nő sugar kapcsolatok vagy prostitúció.
2022. ápr. 8. 08:12
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Biztos hogy van ilyen, de nem könnyű megtalálni egymást.

Nekem volt egy darabig ilyen, de aztán a srác elköltözött...

Nem nevezném kapcsolatnak, rendszeresen összefutottunk, kényeztetett szájjal, én meg fizettem érte, aztán mindenki ment a dolgára.

2022. ápr. 8. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!