Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak egyáltalán ilyen aktív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak egyáltalán ilyen aktív srácok? Megéri várni?

Figyelt kérdés

Sokan mondták már nekem, hogy várjak türelemmel és majd úgyis eljön az igazi...

Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e egyáltalán az "én igazim", esetleg valaki találkozott e már hasonló sráccal vagy valaki magára ismer e?

Nem hinném, hogy extrán nagyok lennének az elvárásaim, csupán olyat keresek, aki idősebb nálam, de nem sokkal. Aki magasabb is és ápolt, figyel a testére és a higiéniára. Nem kell egyáltalán izomkolosszusnak lennie, de mozogjon kicsit és legyen rajta valamennyi kis izom. Számomra talán a legfontosabb, hogy jóképű legyen. Talán ez az egyetlen a koron kívül, amiből nem tudok engedni.

(A külsőségek terén én is ápolt vagyok, sovány testalkatú és úgy gondolom, viszonylag magas is (180 koruli).)

Belsőre csak annyit szeretnék az alapvetőkön kívül, hogy törődő legyen, megbízzon bennem és hűséges legyen. Nyilván mindezt én is megtenném neki kérdés nélkül.

Örülnék, hogyha az illető nem félne kimutatni sebezhetőségét felém, hiszen így mindenben a segítségére tudnék lenni. Én nem ítélném el soha semmiért.

De úgy gondolom nehéz ilyen srácot találni, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel.

Ha esetleg valaki már igen, akkor kérlek nyugtassatok meg, hogy megéri ilyenre várni!

Én tényleg mindenemet is odaadnám a megfelelő embernek, de félek, sosem kerül erre sor...

Köszönöm, ha eddig elolvastad!

19/f/p

2022. ápr. 7. 04:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően nem kinézetre megyek és mennék a helyedben, hanem arra, hogy meg van -e a kémia vagy sem. Kinézet is része a kémiának de ha arra várok hogy egy 10/10 es arcú emberem legyen akkor sokáig várhatok :D

Ahelyett hogy katalógusszerűen nézed az embereket azzal kizárod a lehetőséget hogy megismerj különleges embereket, Volt , hogy valakinek pl baromi szar képei voltak és a valóságban meg úgy voltam vele hogy wow ez biztosan az én típusom.

2022. ápr. 7. 14:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszi #11-es!

Szerintem ez a tökéletes válasz!

2022. ápr. 7. 15:04
 13/22 A kérdező kommentje:

#9-es

Nagyon szépen leírtad, köszönöm szépen! És szerintem nem volt túlzottan elvont, teljesen tudtam követni, úgy volt jó, ahogy annak lennie kell.

És egyetértek veled, sok veleszületett dolog van az emberben, amit nem tud és nem is érdemes megváltoztatni.

#11-es

Értelek és igyekszem én is inkább a kémia részre hagyatkozni, viszont nehéz olyan emberrel eljutni a személyes találkozásig, akihez nem vonzódom fizikailag. Aztán lehet kellemesen csalódnék, de sajnos eddig csak az ellenkezője következett be:(

Köszönöm újfent a válaszokat! Akármennyire is hihetetlen, de ezek sokat segítenek.

És talán majd egyszer annak is, aki sokkal később idetéved és elolvassa ezeket.:)

2022. ápr. 7. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Még hozzáfűzném, hogy legyen az életed egy sokszínű világ, legyél nyitott, használd ki a lehetőségeket, hogy emberek között legyél, beszélgess sokat élőben, ha szimpatikus ember vagy, a lehetőségek sorát fogja dobni az élet. Sose utasíts el egyet sem mondvacsinált okokból. Én pl. életem társát egy szlovákiai kis falu végén, írástudatlan emberek között találtam meg, aki ránézésre nem volt az esetem, de adtam neki egy esélyt és bejött. (#9)
2022. ápr. 7. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem szerencsém volt, mert a jelenlegi barátom 3 éve talált meg engem. A szimpátia azonnal meg volt, és a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba. Alakítgatjuk is egymást, de a leges legfontosabb, hogy az ágyban tökéletes az egyetértés közöttünk.

Igen, szerintem várjál, még nagyon fiatal vagy, meg fog érkezni az igazi !

2022. ápr. 8. 10:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm 15-ös!

Sokat segít ez a pár mondat is.

Nektek pedig további sok boldogságot! :)

2022. ápr. 8. 15:26
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Engem megtalálhatna egy aranyos, helyes aktív, huszonéves fiú :)
2022. ápr. 18. 19:40
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen nem lesz, ebből lesz amit el kell engeded. Ha boldog akarsz lenni valaha.
2022. ápr. 18. 20:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy vannak. Szerintem rosszul tetted fel a kérdést, mivel várni arra, hogy ad hoc módon majd becsönget hozzánk a nagy ő, időpazarlás. Ennek túl csekély az esélye, viszont ha ismerkedsz, akkor biztosan bele fogsz botlani egy ilyen srácba! Ehhez kívánok sok sikert! ;)

18/F

2022. máj. 2. 18:26
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi pozitív jelzövel nincs is ember a földön.
2022. máj. 3. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!