Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan aktív srácok, akiket nem érdekel a szopás, meg úgy egyáltalán a passzív srác farka?
Aktívokat általában nem a passzív fél farka érdekli. Sok aktív orált se ad
Kétlem hogy gondjaid lennének ebből.
Aktív félt a farkad mérete se befolyásolja mivel ő dug téged és nem fordítva
Hogyne volna, engem pl. a fiú hasak, fiú popsik, fiú combok izgatnak nagyon, a farok abszolút nem érdekel, azt se bánnám, ha nem lenne neki. Csakhogy elvegyem a kedved, engem a sajátom, azzal bármi, és annak mindenáron lukakba való dugdosása sem kifejezetten érdekel, inkább szorosan magamhoz vennélek, és a testedet markolásznám egész nap... Mert az érdekel engem igazából, nem a farkak, sem a farokdugás, sem a faroknyelés, belevizelés, belegëcizés és egyéb őrületek.
(Igen, én is örülnék, ha nem kéne a melegekkel egy kupacban lennem, hanem lenne erre külön rubrika a palettán.)
Ami meg igazán érdekel, az a másik arcának szépsége, és ha olyan kis aranyos, még bele is szeretek. :)
Na, nekem az ellentétem az a sokaság, akiket a farkon kívül tényleg SEMMI MÁS NEM tudja érdekelni. Se fizikailag, se lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!