Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok nektek tetszenek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek tetszenek az üzbég férfiak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 5. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán
2022. ápr. 5. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
1rt ismertem. Jo pasi de kicsi nekik mivel huzottszemuek. 16cm a max
2022. ápr. 5. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Nekik van piros pont a seggükön, vagy azok a japánok?
2022. ápr. 5. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt a halál de él ma ez a kategória xDDDDDDDD
2022. ápr. 5. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ok a kipcsakok? Portyazo furkeszek?
2022. ápr. 6. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ők csagatájok, kipcsákok csak a Karakalpak országrészben vannak. Azizim, komolyan, ezt most így honnan szedted? Itt nyílt ki ma az atlasz? ... Egyébként milyen érdekelne? Szépfiús, férfiasabb, vagy cuki emóshajú? Tádzsik, félázsiai vagy mongol kinézetű? Mert vannak ottan mindenféle irtó helyes srácok is, de azért az átlag, "moszkvai építkezésről előhúzott üzbég vendégmunkás" minden jóindulatom ellenére nem egy felemelő jelenség. Viszont az asszonyaik szépek.
2022. ápr. 6. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó pasik mindenhol vannak, de nem jönnek be úgy különösen a közép-ázsiai férfiak, én alapból az erősen mongolid beütésű srácokat annyira nem adom. Szerintem annak a rassznak jegyei jobban állnak a nőknek, mint a férfiaknak. A félvérek vagy más arányban kevertek gyakran nagyon szépek, de ez a kelet-ázsiai, dél-ázsiai mix nekem annyira nem.

Ha már a közelben kéne keresgélni, akkor a Kaszpi-tenger túloldalán, ott az észak-kaukázusi népek között már tetszetősebbek a pasik :D

2022. ápr. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!