Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha van egy barátnőd, és felmerül benned, hogy gáz, hogy ő a barátnőd... :/
2/18 anonim válasza:
Ki előtt gáz?
Mert pl. felőlem zulukaffer barinőd is lehet neked, vagy a szomszédnak, engem nem érdekel.
3/18 anonim válasza:
Ha itt páran azt írjuk hogy gáz akkor szakítasz vele? Ez a gáz, nem a származása.
A korodat szerintem elírtad, nem tudom elképzelni hogy egy harminchoz közeledő ember ilyen szinten legyen agyilag.
4/18 anonim válasza:
na azt h sikerült összeszedni?:D
am nem, lehet még jobban is jársz
5/18 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Sztem nem az számít hogy ki honnan származik hanem hogy rendes ember e vagy nem. Sztem teljesen rendben van
6/18 anonim válasza:
Szerintem az üzbég barátnődnek gáz, hogy te vagy a barátja.
8/18 anonim válasza:
Napikamu,gondolom a krumplikutató intézetben ismerkedtetek meg...
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Lehet te is részben az vagy. Egy ilyen "korcs" népnek, mint a magyar, nincs joga a fajgyűlölethez. Lennének meglepetések dns teszt utân ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!