Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha üzbég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha üzbég barátnőm van?

Figyelt kérdés
27/F

2021. ápr. 23. 08:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én egy kirgiz lányz ismertem egyetemről, hihetetlenül szép volt, okos és udvarias, bár nekem kicsit túl visszafogott
2021. ápr. 23. 09:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak gáz hogy ilyen barátja van.
2021. ápr. 23. 11:26
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

8. Jól vagy ember? Egyetemeken elég sok a külföldi diák. Szeged 150 ezres város és 3 ezer külföldi diák tanul itt (nem Erasmusosok, hanem akik végig itt vannak 3-5 évet.) Én is voltam már közülük dél-koreai és mexikói lánnyal, igaz egyik sem lett a barátnőm. Tinderen is húzott már jobbra itt tanuló török, egyiptomi, spanyol, német csaj is. Randiig jutottam franciával.

Ha kifejezetten üzbéget nem hiszed el, az sem túl okos dolog. Pont hogy Magyarország népszerű, mert az EU-n belül van, de megfizethető árú. És Üzbégisztánban és egyéb csóró országokban sem szó szerint mindenki csóró, bőven vannak akik megengedhetik, hogy ide küldjék a gyereket. Találkoztam már én is itt kirgizzel, vietnámival, stb-stb-vel.

Egyetemista/értelmiségi vagy, jól beszélsz angolul (lehetőleg felsőfok) és persze szokásosan jobban nézel ki (ami mindenhová kell), akkor simán tudsz Pesten vagy a nagyobb városokban külföldiekkel is ismerkedni romantikusan/szexuálisan az évek alatt.

2021. ápr. 23. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
és te jól vagy, utanalévő ott linkelte, hogy nem ez az első ilyen jellegű kérdése, ezek egy kaptafára készülnek
2021. ápr. 23. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Van az oldalon egy másik kérdés, ami szintén közép-ázsiai emberről szól. Az a kérdés 1,5 hónapos. Nem értem mitől ugyanaz az ember írta volna. Magyarországon él legalább néhány ezer közép-ázsiai ember biztosan, gondolom viszonylag sokuknak van kapcsolata magyarokkal. Ráadásul ha csak 1-nek 1 magyarral, az is sok embert érint, pl aki látja őket, vagy rokont, stb. Ha 1-nél több ilyen kérdés van az oldalon, akkor azt csak 1 ember írhatta ki?
2021. ápr. 23. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, tuti szép, különleges lehet.
2021. ápr. 23. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
17es biztos egy nagy üzbég kutató lehet:D
2021. ápr. 24. 12:30
 18/18 anonim ***** válasza:
12%
Az lesz majd a gáz, hogy a gyereked sem nem lesz magyar, sem nem üzbég. Neki lesz a gáz!!!Egy életre.
2021. ápr. 24. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!