Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8. Jól vagy ember? Egyetemeken elég sok a külföldi diák. Szeged 150 ezres város és 3 ezer külföldi diák tanul itt (nem Erasmusosok, hanem akik végig itt vannak 3-5 évet.) Én is voltam már közülük dél-koreai és mexikói lánnyal, igaz egyik sem lett a barátnőm. Tinderen is húzott már jobbra itt tanuló török, egyiptomi, spanyol, német csaj is. Randiig jutottam franciával.
Ha kifejezetten üzbéget nem hiszed el, az sem túl okos dolog. Pont hogy Magyarország népszerű, mert az EU-n belül van, de megfizethető árú. És Üzbégisztánban és egyéb csóró országokban sem szó szerint mindenki csóró, bőven vannak akik megengedhetik, hogy ide küldjék a gyereket. Találkoztam már én is itt kirgizzel, vietnámival, stb-stb-vel.
Egyetemista/értelmiségi vagy, jól beszélsz angolul (lehetőleg felsőfok) és persze szokásosan jobban nézel ki (ami mindenhová kell), akkor simán tudsz Pesten vagy a nagyobb városokban külföldiekkel is ismerkedni romantikusan/szexuálisan az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!