Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már többes élményetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már többes élményetek? Hogy lehetne ilyenbe bekerülni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Volt de utólag kár volt bele menni
2022. ápr. 2. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, legjobb szexualis elmenyem!!
2022. ápr. 2. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem még, de már régóta szeretném. :-)

23/aktív

2022. ápr. 2. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem még nem volt, de nagyon érdekel. 30/passzív
2022. ápr. 2. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Gondolkodtam már rajta én is és láttam is romeon ilyen párokat akik harmadiknak keresnek valakit, de még nem vitt rá a dolog hogy írjak. Ez nálam inkább csak fantázia szintjén izgalmas.
2022. ápr. 2. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbálnám régóta, de nem párokkal, mert nekem az nem jön be, ha olyan ember csinálja ezt, akinek egyébként kapcsolata van.

Haverok, vagy olyanok jöhetnek, akik együtt keresnek, de nincsenek kapcsolatban.

23a

2022. ápr. 2. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Esélytelen bekerülni.. próbáltam.. nem lehet.. fizetősön lehet.. vagy perverz barátokkal és ennyi :D de az hogy itt is mindenféle fizetős összejövést emlegetnek.. én ezen nevetek.. kölcsönös örömszerzési forma.. KÖLCSÖNÖS ... milyen pénz ember? :D kicsit nagy arcúak ezek az emberek és tévedésben élnek úgy érzem. Ő dolguk persze.

25/f

2022. ápr. 2. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Megismertem egy srácot, haverok lettünk, pár hónap elteltével kivertük egymásnak, aztán nem sokkal rá - ez pár hete volt - meginvitált Budára egy helyre, ahol kis iszogatás és ismerkedés után vele együtt 4-en élveztek rám. Ez többesnek számít? :)
2022. ápr. 4. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jo időben jó helyen. Ez a titka :D
2022. ápr. 13. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1-es

kár volt?? hogy érted? :O ez érdekelne.. szégyelled utólag?

2022. ápr. 14. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!