Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legemlékezetesebb élményetek sráccal és miért az?
Figyelt kérdés
Nekem egy fiú aki a kamu képet küldött. A képen is helyes volt a srác, de élőben egy tök másik szintén helyes fiú volt. És még be is jöttem neki. Annyira hogy zuhanyozni se hagyott hanem már ott smároltunk, orál, stb. Nagyon jót dugtunk. Meg is adta a számát és mondta másnap ismételjünk. Azonban sajnos már nem volt folytatás mert elutazott vidékre és aztán meg vhogy eltelt az idő, stb. A nevére a mai napig emlékszem. Sőt próbáltam is felkutatni de hiába.2021. márc. 11. 17:46
1/3 anonim válasza:
Még várat magára sajnos,de hátha jön egy nálam fiatalabb Don Juan. (:
/22,aktív/
2/3 anonim válasza:
1 órán át szopott mire elélveztem. Majd kicsit pihentünk és aztán újra. Sokszoor taliztam vele de aztán valamiért eltűnt.:( Mailekre se reagált, hívásra se...
3/3 anonim válasza:
Angliában a barátom egy meleg klubban,rám szabadított 3 tini barátját.
Ami azután történt az a maximumon is túl.Egész éjjel kis pihivel
négyszer sültem el.Ez a hűha faktor volt.Amíg kint voltam kb 6 hetet
minden héten ismétlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!