Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Melyik pillanat számotokra a leggyönyörtelibb a szexben? Mit éreztek közben?
Alkalmanként változik.
Néha az, ha látom élvezni, sokszor csak ezért kirázom neki.
Esténként összebújunk és csak úgy, cél nélkül fogdoshatom a farkát, ő meg a melleimmel játszik, ilyenkor teljesen megszáll a béke, a nyugalom, a világ összes baja megszűnik.
Néha úgy megdug, hogy nem is emlékszem mit csinált velem, csak remegek, sikoltozok perceken át, utána mozdulni sem tudok a fáradtságtól.
Olyan érdekes érzés az is ha belém spriccel, és utána sokáig síkos a puncim.
Szeretem, ha nézegeti a melleimet, puncimat, kíván és közben egyre jobban meredezik a farka. A puncim meg már majd felrobban, hogy nyomja már belém.
Néha nem is akarok elélvezni, csak elfekszem, hogy belém élvezzen, és jó nézni közben.
Amíg ezt végiggondoltam, teljesen szerelmes lettem bele, és nagyon nedves. Ágyba csábítom a TV mellől, és ha nincs kedve hozzá akkor megerőszakolom. Az is nagyon izgalmas, birkőzni vele egyet, végigtapogatni, arcába nyomni a melleimet, és a tudat, hogy el tudom csábítani.
"és utána sokáig síkos a puncim."
Pedig eddig a pontig olyan jó volt olvasni...
16-os. Mi nem tetszk neked azon, hogy síkos a puncid? Nem szereted? Vagy a terhességtől félsz? Vagy még nem is próbáltad?
Engem utána sokáig izgalomban tart, minden mozdulatnál érzem és emlékeztet a páromra, a szerelemre amit érzek iránta.
Mi a rossz ebben szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!