Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom érdekében lefeküdtem egy pasival,egy igazàn jó pasival ,de egy pillanatát sem élveztem! Nagyon gàz vagyok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 04:33
2/12 A kérdező kommentje:
Persze a barátom nem tud róla!
2021. aug. 25. 04:34
3/12 anonim válasza:
Ribizli vagy ez van. Nyugi nem vagy egyedül a legtöbb nő ilyen
4/12 anonim válasza:
Most látom a kategóriát 😂 Bár a lényegen nem változtat
5/12 anonim válasza:
Milyen érdek fűződik ehhez? Nagyon kíváncsi lennék, főleg, hogy az érintett nem is tudja.
Egyébként köpj fel, és állj alá! A barátod nem hiszem, hogy ilyen áron akar előnyhöz jutni, és ha megtudja nem fogja megköszönni.
6/12 anonim válasza:
,,Barátom érdekében" Ez érdekelne, hogy mit lehet megoldani így.
7/12 A kérdező kommentje:
Tolmàcskodtam a legjobb haveromnak mert kórházba került a cége tolmàcsa!
Tulajdonképpen a leendő ügyfél attól tette függővé ez 5éves szerződés alàíràsàt,hogy igent mondok e,egy együtt töltött estére! Tudtam hatalmas lehetőség lenne a barátomnak az a meló és így bele mentem!
Màr az első perctől fogva udvarolt a hapsi,mert kiderült a másságom de leràztam ,és ekkor dobta fel a feltételét!
2021. aug. 25. 11:55
9/12 anonim válasza:
Ahha. Bocs de ezt nem baj ha nem veszem be?
10/12 A kérdező kommentje:
Pasim helyében?
A barátom,nem a pasim!
9es,h hiszed v nem,a lényegen nem változtat!
2021. aug. 26. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!