Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk nektek már volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk nektek már volt ilyen gondolataitok?

Figyelt kérdés
Naaa tehát nekem még egyszersem volt olyan gondolatom hogy milyen lennék ha lány lennék. Elég fiús is vagyok úgy kb senki nem mondaná meg hogy meleg vagyok . De mostanában egyre többet gondolok rá . Nektek volt már ilyen ? Mert nekem semmi gondom nem volt azzal hogy meleg vagyok . De egy dolog nem akkarok lenni az a faszos Barbie.
2022. márc. 30. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Legfeljebb elgondolkodtam rajta, de sohasem vágytam ilyesmire. Nem változtatnék magamon, a nememet tekintve.

A gondolat az teljesen normális, nem kell túlgondolni, szerintem mindenki elgondolkodik ezen. Akkor lehet gond, ha vágysz is erre.

2022. márc. 30. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Gondoltam rá, de nem lennék nő.

Férfi vagyok és a férfiak vonzanak.

2022. márc. 30. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
12%
Leszel a csajom?
2022. márc. 30. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Én a szex miatt gondoltam, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ha nő lennék (mert amúgy passzív vagyok) és mivel a legtöbb pasi hetero, mennyivel nagyobb lenne a választék. De amúgy jól érzem magam férfiként, és melegként is, de azért tudja mindenki milyen körülményes az anál, meg talán azt is hogy milyen érzés amikor elmész egy buliba ott van egy csomó jó srác, és tudod hogy nincs esélyed mert nekik nő kell. :/ :D
2022. márc. 30. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A pasim mondta nem egyszer, hogy ha nőnek születtem volna akkor kib......nagy q va lennék
2022. márc. 31. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!