Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkoznátok olyannal,aki nem akar párkapcsolatot,és szexelni sem?
Vagy egy átlag embernek már túl szélsőséges?
Nyilván hasonló ember elég ritka.
Kedves 11-es! Nem, nem azért csökken a lelkesedés, mert sokat sportol, hanem azért, mert sem párkapcsolatot nem akar, sem pedig lefeküdni mással.
Ez pedig böki a csőrét néhány embernek, akik barátkozás céljával fordulnak a kérdező felé- valójában szerintem nem ez a céljuk. (Én is csatlakozom azon válaszadókhoz, akik szerint ez nem fér bele egy barátságba.)
13-as.
Ezeknek a többsége még csak nem is barátkozni akar,hanem haverkodni,és hát ki tudja hány ilyen haverjuk van még,ha érted.
Ezért is hagy alább a lelkesedés,mikor rájönnek,hogy "ebbe a kapuba nem fognak betalálni."
Nagyon ritka ezért,akivel hosszabb távon fennmarad a kapcsolat.
"Barátkoznátok olyannal,aki nem akar párkapcsolatot,és szexelni sem?"
Igen, amúgy megértem amit írsz. Én baráti társasághoz kerestem srácokat (külső mindegy volt), nem szexre kerestem, csak legyen közös téma, legyen jófej stb.
Pár ilyen srácot akartam összehozni baráti társaságnak, akikkel nyáron mehetünk strandolni, horgászni, kirándulni, bográcsozni, társasozni, télen síelni és még sorolhatnám.
Csak ugye a legtöbbnél szex nélkül még barátság sincs, úgyhogy felhagytam a dologgal.
"Ennek ténye mennyire zavarna?
Nem aszexuális vagyok.
De nem igazán tudok megbízni senkiben.
Párkapcsolat pedig nekem túl sok lenne."
Engem semennyire.
Mivel sem szexet, sem párkapcsolatot nem szeretnék.
Viszont a bizalom az egy idő után azért egy jó barátságban az fontos.
De ehhez is bizonyítani kell mindkét félnek.
Jó lenne tényleg akivel csak barátkozni lehetne és tényleg nincs semmi több.
Csak el kell kezdeni a barátkozást ismerkedést :)
17-es:
Így van, de ha a másikat azon kívül, hogy mi van a gatyádban más nem érdekli, akkor hiába akarsz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!