Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megértetni az emberekkel, hogy attól még hogy nagyszerűen kijövünk egymással, programokat szervezünk, akár szexelünk is még nem leszek beléjük szerelmes és nem akarok párkapcsolatot?
Számtalanszor előfordult velem, hogy hiába mondom azt már a legelején az ismerkedésünkkor, hiába van benne a profilomban is a neten, hogy én csak barátkozni szeretnék, mások valamiért azt hiszik hogy ha én jól kijövök velük akkor varázslatosan szerelmes leszek beléjük és párkapcsolatot akarok velük kötni.
Hogyan lehetne megértetni az emberekkel, hogy hiába érezzük magunkat egymással jól, szervezünk programokat, netán szexelünk, még ugyanúgy csak barátkozni akarok és nem párkapcsolatot?
Azt ugye tudod, hogy a barátok nem szexelnek egymással?
Ha valaki azt mondja nekem, hogy ő csak barátkozni akar, aztán szexelünk, annak nem fogom elhinni, hogy barátkozni akar, mert az nem így néz ki.
Ne izguljál leszel fordított helyzetben, akkor majd megértem.
Barátommal minden hétvégén együtt vagyunk, szexelünk stb.
Ezt kapcsolatnak hívlyák,felénk.
Lehet ezt szexhavernek is mondani, de abból több is lehet nem csak egy,és ha van is nem petézünk le egynél. Lehet itt a gond.
Akkor kérlek alkossatok egy szót ami magában tartalmazza azt, hogy valaki barátkozik valakivel és akár szexelhetnek is.
Valahogy több emberrel tartom így a kapcsolatot, hogy közös programokat szervezünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában, illetve néha ha úgy gondoljuk intim dolgokat is teszünk, akár szexelünk is, így azt hogy ez egy lehetetlen dolog lenne cáfolnám.
Illetve, ha megvan az a pontos és belköthetetlen szó ami a fentieket leírja, a kérdésemet átfogalmaznám erre: Hogyan lehetne megértetni az emberekkel, hogy hiába érezzük magunkat egymással jól, szervezünk programokat, netán szexelünk, még ugyanúgy csak >az általatok javasolt pontos és belköthetetlen szó< akarok és nem párkapcsolatot?
Szexhaverság
bszópajtiság
barátságextrákkal
Szerintem ha ezeket mondod valakinek, eszébe sem fog jutni, hogy t epárkapcsolatot keresel. Nem az itteni kérdéseddel van a gond, hanem a profilodba kiírt meg általad elvileg egyértelművé tett szöveggel.
Szex haverral, nem szervezünk közös programot!
Alapszabály!
Miért tilos valakivel jól is érezni magunkat, programokat szervezni és szexelni is?
Kérlek érveljetek is mellette, a levegőbe könnyű beszélni.
Légy őszinte elöl.
Az előnyökkel rendelkező barátok nem olyan egészségesek, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!