Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám megértetni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megértetni az emberekkel, hogy attól még hogy nagyszerűen kijövünk egymással, programokat szervezünk, akár szexelünk is még nem leszek beléjük szerelmes és nem akarok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Számtalanszor előfordult velem, hogy hiába mondom azt már a legelején az ismerkedésünkkor, hiába van benne a profilomban is a neten, hogy én csak barátkozni szeretnék, mások valamiért azt hiszik hogy ha én jól kijövök velük akkor varázslatosan szerelmes leszek beléjük és párkapcsolatot akarok velük kötni.

Hogyan lehetne megértetni az emberekkel, hogy hiába érezzük magunkat egymással jól, szervezünk programokat, netán szexelünk, még ugyanúgy csak barátkozni akarok és nem párkapcsolatot?

2021. jún. 23. 13:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Miért nem akarsz kapcsolatot?

18f

2021. jún. 24. 10:41
 12/33 anonim ***** válasza:
86%

4~

Teljesen egyetértek.

2021. jún. 24. 11:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak barátokkal alszol. Mindig többet akarnak utána..🤔
2021. jún. 24. 11:24
 14/33 anonim ***** válasza:
92%
Mert beléd szeretnek. Tudod ez már csak ilyen tudatos döntés.
2021. jún. 26. 14:45
 15/33 anonim ***** válasza:
90%
Csak nem szexelsz a barátaiddal. Nem számít, milyen kedvesek vagy közel állnak hozzád.
2021. jún. 27. 22:55
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom jóképű vagy. Ennek ez a hátránya. Én nőként elég szép vagyok, hogy nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy férfi barátaim legyenek. Mind félreértené. Nem fogadhatok el semmilyen szívességet, mert mind benyújtja a számlát, amit természetben kéne kifizetnem.
2021. okt. 18. 14:34
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A megjelenés egy dolog, a jó modor pedig más. A női-férfi barátságnak vannak bizonyos szabályai, ezért ez a barátság néha lehetséges. De ha szexelni szeretne a barátjával, akkor ez NEM barátság, és csak bajt okoz.
2021. okt. 22. 09:20
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért értik félre, mert az általad nekik mondott szöveg és a viselkedésed nincs összhangban. Ha azt mondod nem akarsz velük párkapcsolatot, akkor ne keresd őket rendszeresen. A párkapcsolat is így kezdődik ahogyan leírtad, barátkoztok, ismerkedtek, közös programot szerveztek aztán szexeltek. Úgy viselkedsz, mint aki párt keres akkor ne sértődj meg, ha ezt félreértik.

Van ennek a fordítottja is, amikor valaki azt mondja, hogy párt szeretne, de az ellenkezőjeként viselkedik és mondjuk csak szexre kell neki az illető.

Tehát a szövegedet és viselkedésedet összhangba kellene hozni. Ha nem akarsz párkapcsolatot, nem hívod minden nap az illetőt, nem találkozol vele rendszeresen és akkor majd meg fogja érteni, hogy nincs koöztetek kapcsolat, csak egy haver vagy, akinek néha eszébe jutsz.

2021. nov. 21. 07:41
 19/33 A kérdező kommentje:

Hogy ha ez ennyire bináris, hogy valaki másokkal vagy csak és kizárólagosan párkapcsolatot létesít és összekötik az életüket, vagy csak kizárólagosan ridegen sehogy máshogy sem foglalkozik a másikkal csak hogy szexeljenek, akkor hogy lehetséges hogy a kettő között mégis léteznek emberek?

Több embert is tudnék mondani akikkel közös programokat szervezünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában, némelyükkel szexelek is, akkor ezek szerint én egy jól működő (!) csoportos poliamora párkapcsolatban vagyok kétszámjegyű emberrel?

"Csak nem szexelsz a barátaiddal." Miért? Miért van megtiltva? Miért nem lehetséges? Miért csak megtiltod, de nem mondod el hogy miért?

Mindemellett, ha ez "nem barátság", akkor mi? Mi a helyes, univerzális, beleköthetetlen, minden helyzetben használható kifejezés arra, hogy két ember jól érzi magát egymás társaságában, közös programokat szerveznek, közös időt töltenek el, és akár néha még szexelnek is?

De ez a kérdés és az eredeti fenti kérdés akkor is áll ha a szexelés szót kivesszük belőle. Ezesetben is sokszor előfordul velem ez, hogy az emberek azt képzelik hogy szerelmes vagyok beléjük, csak azért mert jól kijövünk egymással, közös programokat szervezünk és jól érezzük magunkat egymás társaságában. (Ezért is tettem oda az 'netán' szót, mert nem csak ezzek kizárólagosan történik meg hanem nélküle is.)

Ez esetben mit tegyek? Vagy erre is rá lesz kiáltva hogy "de hát nem is érzitek magatokat jól egymással" vagy hogy "de hát tilos másokkal közös programokat szervezni"?...

2021. nov. 21. 14:04
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
El kell mondani ezredszer is, ez iylen.
2021. nov. 22. 03:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!