Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg buliban hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg buliban hogyan lehet ismerkedni? Kiszúrni aki nem párral van hogyan lehet?

Figyelt kérdés

Egyedük szoktam menni. Nem gyakran megyek. Ismerkedni.

Ahogy látom a legtöbb ember nem egyedül van, hanem ketten vagy többen. Aztán Grindrre ránézve sokan vannak pár méterre tőlem tehát ott vannak és nyilván szinglik.

De akiket látok élőben azokról honnan döntsem el, hogy párral vagy baráttal vannak.

Ezért sem merek, tudok odamenni senkihez.

Sokkal jobb lenne élőben, de nagyon nehezen megy.

Ti hogy csináljátok?

2022. márc. 20. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
15%

Garcons pl.?

Tegnapi Marriott Hotelben kicsit gyengére sikeredett a buli. Ki hogy látja?

2022. márc. 20. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Mi tart vissza most komolyan?

Ha egy olyan buliról lenne szó, ahol nagyrészt heterók vannak, tetszik neked valaki és nem mersz odamenni, mert nem tudod, hogy meleg-e, azt még megértem.

De itt mi történne? Max beszélgetsz egy jót, vagy megmondja, hogy van párja.

Ne görcsölj rá.

Lehet mások is ugyanilyen félénkek voltak, és nem mertek máshol (akár hozzád) odamenni.

Ha valaki mással érkezik, lehet csak barátok.

2022. márc. 20. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Magamból kiindulva nekem óriási bátorság kéne, hogy egyáltalán elmenjek ilyen helyre

Nem egyszerű, hogy odamenjek még beszélgetni is

Nem mindenki extrovertált, nekem jobban esne ha hozzám jönnének oda

De egyszer voltam meleg buliban, soha többé undorító volt amit csináltak velem és ahogy viselkedtek

Nem mindenki olyan hogy akárkivel bármikor beszélgetésbe elegyedik

Nem akartam senkit sem megbántani, nem támadás miatt írom

2022. márc. 21. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"De egyszer voltam meleg buliban, soha többé undorító volt amit csináltak velem és ahogy viselkedtek"

Mi történt?

2022. márc. 21. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Csupán annyi történt, hogy egy ötvenes kövér ember hozni akart italt nekem(nem iszom alkoholt és idegentől végképp nem fogadnék el semmit) erre elkezdett erőlködni, hogy "már pedig inni kell" rá kiabálok hogy hagyjon békén

Erre neki áll feljebb

Válaszul eljátszotta hogy elesik és megmarkolta a fenekem

Majd az egyik "előadó" elkezdett utalást adni rá, hogy megszopatna és elkezde fogni a nemi szervem ruhában...

Én fogtam és arrébb löktem és másfelé ültem

Aki szerint kamu, annak azt üzenem, hogy megtörtént eset...

2022. márc. 21. 12:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez milyen alja helyen volt? Alterego vagy valami Coxx bár vagy ilyesmi?

Nem vonom kétségbe, de ilyen viselkedés normálisabb bulikban nincs. Valami szaunában tudná az ember elképzelni. Tényleg gusztustalan.

Egyébként meleg bulikba elmenni abszolút nem kell félni. Nem azzal a részével van bajom nekem sem hanem amit kérdeztem.

Ötvenes kövér emberek meg ennyire betegesen nyomulók normális helyeken (pl. Hello, Garcons, Ludus) nincsenek.

2022. márc. 21. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kevésbé ismert helyen volt, nem szaunában olyan helyre nem járok

És amúgy megint miért lettem lepontozva én tehetek róla, hogy nagy bátorság nekem elmenni? (Nem rád gondolok kérdező)

Én kérdező alapból félek társaságba menni, nekem mondhatod hogy ne féljek

2022. márc. 21. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes,mert én ismerek olyan ötvenes, testes férfit, aki legszívesebben elrugdosná már magától a fiatalokat,mert állandóan azok találják meg.

A negyvenes korosztály pedig átnéz rajta, pedig neki ők a zsánerei...

2022. márc. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!