Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Élőben ugye sokkal jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben ugye sokkal jobb ismerkedni mint online? Meleg vagy melegbarát bulikban.

Figyelt kérdés

Egy ideje elkezdtem melegbarát bulikba járni, pl. Garcons, Hello és milliószor jobb a színvonal. Meg az egész annyira más mint online.

A pasik , fiatalabbak és harmincasok is, ezerszer jobban néznek ki és normálisabban viselkednek mint online a többség.

Ti is így látjátok vagy máshogy?

A bulik közül persze nem az Alteregora gondolok, ami elég igénytelen, hanem Hello vagy Garcons.

Élőben, nem meleg(barát) helyen persze én sem ismerkednék, mert ki tudja, hogy ki a meleg.

2022. márc. 15. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, mindig sokkal jobb élőben ismerkedni. Van két hatalmas előnye. Az egyik, hogy 100% kamumentes. A másik, hogy az ismerkedés 0 fázisában ott tartasz az ismerkedésben mint a netről x db levelezgetés, telefonálgatás után (ott álltok szemtől-szemben élő "randin").

Nem lehetetlen a netről sem, de elég sok időt spórolható meg ha élőben próbálod. Egy este hány emberrel tudsz beszélni, ismerkedni egy nagyobb szórakozóhelyen? S a netről ugyanennyi találka mennyi idő alatt jönne össze?

2022. márc. 15. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jobb élőben, csak az a gond, hogy minden a fővárosra fókuszál.

Nemigaz, hogy vidéken nem lehet legalább havi 1 meleg bulit összehozni.

2022. márc. 15. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Az élő vs. online ismerkedés vitában az érvek mindig egymásnak fognak feszülni. Van aki erre esküszik, van aki arra.

Szerintem mindkettő járható út ha normálisan állsz hozzá.

2022. márc. 16. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
2-eske, ha még nem lenne munkahelyed, akkor itt az alkalom, nyiss egy melegbarát szórakozóhelyet. ;-)
2022. márc. 16. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Èlöben ismerkedni feltétlenül elönyösebb és jobb is.
2022. márc. 16. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb szemelyesen, de egyedul kicsit gazos lemenni, hetero koloncokat meg nem hivhatok magammal mindig. Jo lenne hozzam hasonlo sracokat megismerni es veluk eljarogatni…valamiert a “meleg” haveri kor az nekem sosem adatott meg..
2022. márc. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!