Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért hasonlítják egyesek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hasonlítják egyesek a homoszexualitást a pedofíliához?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Kik hasonlítják hol velem ez még nem jött szembe ez egyértelműen butaság kettő nem ugyan az de attól még lehet pedofil homokos tudok is egyről, hasonlóság mi lehet hááát eltévelyetek az átlagos útról szerintem egyik se egéséges már tisztelet a kivételnek lehet mondani most hogy ez homofob meg ilyesmi lehet le pontozni félre magyarázni csak mondom vannak melleg barátaim és nekik is ügyben elmomtam semmi bajom a homosokal de anomáliáknak veszem őket mindben vélek valami pszichológia problémát traumát megtőrtént példákat mondok

Első szerelem első szexuális élmény nővel aztán szakít csaj vele megaláza Stb. Egy életre nem Akkar nőkel foglalkozni mert óriási trauma érte keresi útját be ütnek dolgok szar az élet jön nemi identitás zavar elmegy férfi prostihiz (akkor elég sok férfi prostiti volt) mert valahogy lekelvezetni vágyait ködös út vezetett odáig de homokoslet

És ezt nyilvánosan elmesélte minden münka társának nem mintha valakinek közé lenne hozzá hol van itt norma

Vagy az ismerősöm akit hála istennek már nem láttok mindind mekrobált rá enni hogy aludjak nála meghát ő nem olyan ijesmi 19 voltam ő meg 28 éveibe járt de hogy utólag ki derült hogy vidékéről tini fiúkat hozatott magának bizonyos emberek által csak rábaszot mert 13-14-15 évesekel tudjátok mit csinált ez normális szerintem nem ezzekel gyerekeket ki használta

Mára már csücsül böriben na miA neve büncselekvénynek amiért ott van kiskorú megrontása egy meleg embertől beszélek azt hiszitek ilyen nincs hátpersze max évente egyet fognak el nincs hírekben főképp nem tennék hozzá hogy meleg az illető ugye mert hát felháborodott meleg hadsereg támadna azt ordibálva diszkrimináció túl alacsony ingeküszöb mindenre megsértése megy igen engem mekörnyékezet egy meleg tini koromban de nem az bajom de az feltevés hogy pedofíliával nem lehet ősze hozni egy homokost na akkor most elregélem homokos barátom rövid életét remélem ezt olvasod

Úgy kezdődött hogy volt egy apa és egy fia anya meghalt apa zavart hiányt szemed iszik drog

És hogy pótolni kell neki anyát de hát szerencsétlen embernek nem ősze semmi meg környékezi a saját fiát óvodás korban lévő kis fiú szó szerint nő nek nevelte nem volt vele erőszakos nem erőszakolta meg csak rávete bizonyos dolgokra petting oral ilyesmi ő meg csak annyit fogott fel hogy ez titok meg apának jó kellemes hát szereti az apját meg bízik benne

És ez így ment pubertás korban rájőt gyermek hogy ez nem normális de már nem érdekelte az apja női ruhákba őltőztete otthon Stb. Nemi zavar fiú vagyok vagy lány persze lányt választotta mai napig azt mondja hogy ő lány de tudja hogy nem igaz mivel kiderült apja böriben ő meg távoli rokonál töltötte utolsó pár évét nagy korúságáig persze meleget ő is ő passzív nemi szerepben ha nem esetleg nőt játszik és egy meleg társ keresőn találta párját ő maga mondta hogy hasonlít az apjára ilyen hogy kontroll mánia drog

Na most kérdem az apja mi volt ez nem pedofilia kis fiúkra gerjeded ez mi ez így ahogyan írtam szín tiszta igaz csak hogy ne híd el nincsenek kivételek de vannak rohadtul meg tőrténhet minden meg is fog

Csakis is ilyen melegeket ismerek én pedig elég sokat ismerek mindegy mit fogtok írni ezz alá melegek nagy többsége beteg sok traumás köztük a családi probléma ez tapasztalatom de mivel eltér a véleményem mert őszinte vagyok

Itt sok erkőlcsi álarcos hogy olyat komentelő amire tuti pipát kap

És ha ár pedofilia szoba jöt

Előző válós történt események alapján pedofiliát tanulni is lehet ilyen is van igen pedig azt hitem áldozadból nem lehet elkövettö nem francokat ezt elkel mondanod de mivel nem adok meg neveket ezért nincs pára nincs hara

Ugya így apával kezdődik aki megind csak rá eszi a fiát megint erőszak mentesen csak itt több testvér is vannak lég nagyobbal kezdi és megy lejjebb

Aztán kezd ellenkezni jön a serdülő kór vége horrornak 17 gyerekről ki derűlt hogy akivel az apja anno fajtalankodót saját 9éves őcsével meg tete az apja rájön erre persze hagyja tudróla meg ő is csinálja 9 éves fiával és utólag derülki évek múlva gondolhatjátok az anya egy lecsúszott szardarab aki talán tudod is rőla de nem érdekelte amíg van mit inni meg megtolják EZZEK után ki jelent hetem néha van olyan pedofil áldozat aki az lét mert tanulta mintha ez lenne a helyes

Brutális nem fér a fejembe

Már nehargudjatok rám de tőrv~ny meg titoktartás miatt nem beszélhetek ilyet ezért írtam le és ez.mind megtőrtént és nem is legroszabak amikről tudok nekem homokos vagy pedofil mind kettő betegnek tünik mintha EZZEK csak tünetek lennének ez válaszom attól még nem hasónlo a kettő de találtam átfedést. csak tessék lehet kövezni

2022. szept. 8. 20:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A #11-es személyében láthatjuk milyen utód lesz akkor mikor anya meg apa tesók :D
2023. nov. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!