Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megbántam és mégis érdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam és mégis érdekel akkor ez hajlam? Így is?

Figyelt kérdés
Szóval beszélgettem egy meleg sráccal itt. Megbeszéltünk talit, stb de lemondtam. Elmondtam neki, hogy csak úgy mennék bele ebbe ha mondhatni kényszer lenne. Azaz nem lenne választásom. A tali előtt azonban betojtam. A srác emiatt komolytalannak mondott és nem ír. De ő azt nem értette meg hogy nekem sose volt semmi és berakott olyan részeket a dologba amiket én tutira nem mertem volna. Szóval a lényeg amire ki akarok lyukadni. Meleg hajlam ha "kényszer" alatt izgatna sráccal a szex?
2022. márc. 18. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy kényszer lenne? Ezt nem értem.
2022. márc. 18. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kiváncsiság, a tapasztalat szerzés igénye az embernél sokféle területen felmerül. Ez sem kivétel, csak itt érzelmi szempontok is szerepet játszanak, ami nagyban nehezíti a dolgot.
2022. márc. 18. 13:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát, hogy a másik fél úgymond dominál és úgy "kényszerít" hogy hagyjam pl ahogy orálisan kényeztet vagy simogat, stb.
2022. márc. 18. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hajlam mivel a saját nemeddel akarsz szexuálisan együtt lenni.

Az hogy milyen műfaj jön be neked (romantikus, vadabb, bdsm stb) az lényegtelen.

2022. márc. 18. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Homoszexuális vagy biszex passzív vagy mindegy hogy tekered a szavakat.

Nem mered bevallani magadnak esem. Előbb rakj magadban rendet, Utána nyissál mások felé.

2022. márc. 18. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés sokat árnyalhatja a képet...

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2022. márc. 18. 14:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. De ez lesz akkor mindig? Csak így fogok fiúkkal belemenni? Csak ez lesz? Megmarad? Ettől még a csajok iránti vágy nem fog elmúlni?
2022. márc. 18. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tisztázd magadban az érzéseidet, utána játsz másokéval.
2022. márc. 18. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem játszott. Meggondolta magát. Előfordul. HA a másik ezt nem tudja elfogadni... Szerintem nincs semmi gáz a sráccal. Ne parázz. Éld meg a vágyaid
2022. márc. 18. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy minek nevezzük ezt, a lényeg mégiscsak abban van, hogy te szeretnél egy bizonyos fajta szexet (kipróbálni). A helyedben én nem paráznék, hanem kipróbálnám, és annyit és addíg csinálnám, ameddig jól is esik. Lesz.om, hogy ki mit gondol / mond. A magam ura vagyok, felnött ember, azt csinálok, amihez kedvem /lehetöségem van és kész, Basta.
2022. márc. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!