Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Két fiú esetében ez csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiú esetében ez csak szerintem nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

Ismerek egy 18 éves fiút, aki mondta, hogy egy 14 éves fiú a kiszemeltje, akit régóta ismer, és bizalmas kapcsolata van vele. Azért merült fel bennem a kérdés, mert heteroszexuáliskonál szerintem ez a korkülönbség beleférne, de fiúk esetében már kételkedek abban, hogy működne.

Nem számít pedofíliának utánanéztem, hogy mi minősül annak, ez pont nem, mert nincs köztük 6 év.

A fiú (a 18 éves) elmondta, hogy már célozgatott rá, meg elég egyértelmű jeleket ad és abban reménykedik, hogy egyszer észreveszi.

Még annyit tennék hozzá, hogy valamennyire be tudom folyásolni a fiút, rám jobban hallgat, mint a szüleire, meg velem hamarabb megbeszéli ezeket a dolgokat, megbízik bennem, a szülei azt sem tudják, hogy kikhez vonzódik. gyerekkorában sok időt töltöttem vele. (Jóval idősebb vagyok)

Vagy inbkább ne szóljak bele?

2021. aug. 6. 23:13
A kérdező szavazást indított:
Mindenképp akadályozd meg
Ne szólj bele, nem nagy a korkülönbség
68 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem nagy korkülönbség. Amúgy nem értem, hogy a hetero párnál miért elfogadottabb?
2021. aug. 6. 23:19
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Már a régi görögöknél is...
2021. aug. 6. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak annyiban fura, hogy nem tudom elképzelni hogysn találja meg a közös hangot egy 18 éves egy 14 évessel. De ha megy nekik, hát sok sikert. Te pedig így ne szólj bele.
2021. aug. 7. 09:03
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Ebben a korban ez bizony nagy korkulonbseg, fizikai es mentalis erettsegben egyarant (hetero kapcsolatban is!). Szar, hogy kozel felnott emberek agyaban ilyen opcio mukodhet, nem plane meg, hogy a torveny ezt megengedi.
2021. aug. 7. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tartós kapcsolat nem vsz., hogy lesz belőle, de tapasztalatszerzésre jó lehet. Aztán ki tudja, lehet ő az igazi :) hajrá!
2021. aug. 7. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Persze ha hetero a két fél, akkor még nagyobb is lehet a kor különbség, de itt meg zavar téged?! Tényleg, neked mi közöd van hozzá?
2021. aug. 7. 12:26
 7/13 kovpet ***** válasza:
83%
Tippelek: te is gyerek vagy, bejön az egyikük és irigykedsz?
2021. aug. 7. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
4. Te is kb 100 éve lehettél 18 éves. Bírom mikor egyszer a 18 éveseket vagy akár huszonéveseket nagy öregként, vénemberként festik le, aztán ugyanezek a majmok (mint akár te is) a következő írásukban meg arról beszélnek, hogy "ejj de éretlenek a fiatalok".
2021. aug. 8. 18:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl nagy, bár lehet, hogy egy kicsit határeset szint.

Viszont annyiért, mert egyesek szerint nagy a korkülönbség hülyeség lenne beleavatkozni. Egy az, hogy a 14 éves eltudja dönteni, hogy akar-e bármit, kettő, hogy abszolút nem a te dolgod.

2021. aug. 8. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
14 eves el tudja donteni? Tenyleg ennyi eszed van? Te mennyi vagy, 8? Nem tudja eldonteni, az egesz gyaszkeret torveny egy paradoxon, akkor dobjuk a fszba a 18 eves jogallapotot, legyen felnott 14 eves koratol! Ja, hogy azt nem? Hat miert nem?!
2021. aug. 9. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!