Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha izgat fiút használni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha izgat fiút használni BDSM-ben az már bi hajlam?

Figyelt kérdés
Tehát hogy akár szexre is. De csak olyat aki normálisan néz ki. Tehát izgat, hogy nem gáz a gyerek és mégis be kell hódolnia.

2021. dec. 29. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen?
2021. dec. 29. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ha izgat egy pasi, akkor az
2021. dec. 29. 10:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem érted akkor. Az izgat, hogy pasi és olyat kell tegyen amit egyébként heteróként nem teszel meg...
2021. dec. 29. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De ha szerinted nem az akkor minek tetted fel a kérdést?
2021. dec. 29. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj! :))
2021. dec. 29. 11:15
 6/11 A kérdező kommentje:
A kérdés hogy ez bi hajlam-e részemről? Mert én pl nem tartom annak. engem az a része izgat ami a pszichológiája a többi csak vele jár.
2021. dec. 29. 11:18
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Eszméletlen jó érzés!!!!!!!!!!
2021. dec. 29. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bennem is felmerült már. Fiúval én nem szeretnék alapvetően semmit. De van bizonyos típus, aki BDSM-nél izgat. Most felmerül, hogy maga a nem vagy pedig a szituáció, mert nálam inkább az utóbbi. Így akkor minek számítok? Alapvetően heteroként gondolok magamra, de utána olvastam és elvileg a legtöbb embernél nem ennyire fekete és fehér a dolog. Egy skála van rá, hogy ki mennyire az. Legtöbb ember állítólag nem a két szélén helyezkedik el. Egy tesztet kitöltöttem hetero és bi közé tett. Hetero némi bi hajlammal vagy nem tudom már hogy volt szépen megfogalmazva. Ajánlom neked is.

De én alapvetően belenyugodtam, ha bi vagyok, akkor az. Túl sok mindenen nem változtat. Lányok érdekelnek (ezt leszámítva) és egy fiú barátot (mint párkapcsolat) el se tudnék képzelni. Lehet épp megnézek valakit, ha olyan, mert fantázia játszhat, de ennyi.

2021. dec. 29. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Bí csak nem éled meg

Te dolgod

2021. dec. 29. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem fekete-fehér a dolog ennyire. Én nem tudnám magam elképzelni egy romantikus kapcsolatban másik férfival, de az hogy szexuálisan "használjon" egy másik férfi az nagyon izgat
2022. jan. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!