Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izgat fiút használni BDSM-ben az már bi hajlam?
Bennem is felmerült már. Fiúval én nem szeretnék alapvetően semmit. De van bizonyos típus, aki BDSM-nél izgat. Most felmerül, hogy maga a nem vagy pedig a szituáció, mert nálam inkább az utóbbi. Így akkor minek számítok? Alapvetően heteroként gondolok magamra, de utána olvastam és elvileg a legtöbb embernél nem ennyire fekete és fehér a dolog. Egy skála van rá, hogy ki mennyire az. Legtöbb ember állítólag nem a két szélén helyezkedik el. Egy tesztet kitöltöttem hetero és bi közé tett. Hetero némi bi hajlammal vagy nem tudom már hogy volt szépen megfogalmazva. Ajánlom neked is.
De én alapvetően belenyugodtam, ha bi vagyok, akkor az. Túl sok mindenen nem változtat. Lányok érdekelnek (ezt leszámítva) és egy fiú barátot (mint párkapcsolat) el se tudnék képzelni. Lehet épp megnézek valakit, ha olyan, mert fantázia játszhat, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!