Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg akarom tartani hagynom kell, hogy megerőszakoljon?
Egy éve vagyok együtt valakivel akivel a kezdetben szexhaverok voltunk, de már az elején tisztázódott, hogy ő nem szereti a gyengéd szexet én viszont nem szeretem az erőszakot.. Mégis összejöttünk és összehangolódtunk, de örök félelem maradt bennem, hogy mi van ha nem elégül ki velem..
Sajnos ez beigazolódott. Tegnap este közölte a semmiből, hogy költözzek el, mert neki ez így nagyon kevés.. Nekem csak ő van, a családom nem is tudja, hogy meleg vagyok és messze is lakunk egymástól. Barátaim nincsenek csak haverok. Mindig arra jutok, hogy ha meg akarom tartani hagynom kell amit akar, de nem igazán tudom mennyire fog bedurvulni.. Nem akarom elveszíteni. 😞
Ebből az jön le,hogy azért vagy vele,mert nincs hová menned, vagyis érdekből.Ezt ő tudja és érzi,és ki is fogja használni.
Sajnos,semmi választásod nincs,ha nem akarod elveszíteni. Viszont ha elkezdi,akkor valószínű,hogy egyre többet követel majd,egyre durvábban.Ha a tested esetleg nem is, de a lelked nagyon megsínyli majd,ezzel jó, ha tisztában vagy.
Szomorú ebben az egészben az, hogy nagyon sokan vagyunk,akik tudnának szeretni,érzékiek és figyelmesek lenni - viszont minket levegőnek néznek,kinevetnek, az ilyen erőszakos,önző emberek után pedig levegőként kapkodnak.
Nagyon igazságtalan a világ, valami nagyon nincs rendben....
Hát, barátom, aki így kiszolgáltatja másnak magát...
Nem azért mondom, ez nemtől függetlenül hülye lépés volt.
Munkahelyed, ismerőseid vannak helyben?
Tanulok és dolgozok, de zárkózott vagyok. Azért szerettem volna belefoglalni mennyire egyedül vagyok, mert senkihez se tudok fordulni és ez még jobban elszomorít.
Miből gondolom? Mondta.
Miért ragaszkodsz hozzá ennyire? Egyértelműen nem szeret. Aki szeret az elfogadja ha a vérmérsékletetek nem teljesen egyforma, mint ahogy te is elfogadtad.
Az a baj ez már nem lesz jobb. Ne alázd magad azzal, hogy kidobbak, te meg könyörögj.
Van annyi félretett pénzed, hogy elmenj albérletbe?
Azt mondta segít minél hamarabb kiköltözni..
Köszönöm, hogy megkérdezted. Vannak még jó emberek a világon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!