Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként Pesten ha választhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként Pesten ha választhatnál egyetemistaként (nem anyagilag kérdéses) koliba vagy albérletbe költöznél egyedül?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Albérlet elég magányos tud lenni. A helyedben inkább a koliba mennék, ha szeretsz új embereket megismerni és szocializálódni, különben albérlet.
2022. márc. 18. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Tökmindegy hova mész, ha nyíltan felvállalod akkor is ki fognak cikizni a hátad mögött az évfolyamtársaid. Idővel lesz 1-2 aki elfogad, de mindig lesz beszólás, "bekóstolás".

Egyetemistaként egyébként koliban jobb lenni - ott van buli és ott vannak meg a friss infók a vizsgákról, feladatsorokról. Ha valaki megszerzi így vagy úgy (pl. felsőévesektől, vagy "okosan") akkor ott férsz hozzá. Ahogy a kidolgozott tételsorokhoz is, ha beadandót kell csinálni akkor is a koliban találsz legkönnyebben valami "mestert" aki segíteni tud (nem mindig ingyen).

2022. márc. 18. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 Ez szaktól is függ. Neccesebb lehet egy mérnöki gépészkaron coming outolni pár szaktársnak, ahol az évfolyam 99.5%-a fiú, azonban ha az adott egyetemen az évfolyam létszáma 150-200 fő feletti, senkit nem fog érdekelni. Főleg egy közgazdasági szakon, vagy bölcsészkaron.

Engem nem cikiznek, sosem szóltak be egyetemen, pedig nyíltan felvállalom bárkinek, ha szóba jön a téma. Ha meg nem tetszik valakinek, akkor örülök, hogy nem kell vele folytatnom a beszélgetést, mindenki megy a dolgára :D

2022. márc. 18. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Jó pár éve volt egy mérnök szakos srác,aki a párom volt.Nem tudok róla,hogy az egyetemen elmondta volna.

Nálam élt végig az egyetem alatt,mikor diplomázott,egy európai munka miatt kiutazott, és két hónap után összejött egy nálam idősebbel,kint is maradt.

De sosem mondta,hogy itt a BME-n, még ha sejtették is esetleg, beszóltak volna, vagy egyéb gond lett volna.

Bár ő nem is a korosztályát kedvelte,ez is hozzá tartozik.

53/F

2022. márc. 19. 06:18
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyok egy társasági, szociofil lény. Híd alá is előbb mennék, minthogy akárkikkel egy légtérben kelljen létezni. (Bár én nem sima meleg vagyok, hanem nem éppen az a pszichológiai nemem, mint amit a papírforma szerint meg kéne 0-24-ben játszani.)
2022. márc. 19. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod. Tök mindegy meleg vagy-e. De én például nem bírnám egy lukban 3 vagy jobb esetben 1 másik emberrel. De viszont abból a szempontból biztos jobb, hogy évfolyamtársaiddal vagy és könnyen kaphatsz segítséget, nekem csak a magánszféra hiánya plusz közös fürdő, ócska bútorok stb. lenne a bajom. Ez persze Magyarország, van pár ismerősöm Bécsben meg más városban koliban, ott azért nem putris mint itt meg legalább egyedül vannak egy szobában.
2022. márc. 19. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!