Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt a rossz helyzetet helyre hozni?
8 éve ismerem a párom, 4 éve élünk együtt
Imádom őt, imádom vele a szexet és nincs senki másra szükségem ezért is ért villámcsapásként amikor megkérdezte, hogy benne lennék e egy hármasban
Nagyon nem akartam, de addig addig erősödött, hogy belementem
A hármas szex nagyon megalázó volt. A párom egy cseppet sem foglalkozott velem, csak a sráccal volt elfoglalva
Nem akartam többet ilyet, de ragaszkodik hozzá és azóta rendszeresen jár ide a fickó
Amikor csak ketten szexelünk, az olyan mint régen: fantasztikus, de amikor itt van az a kis köcsög, akkor én megszűnök létezni
Nem bírom elviselni ezt a helyzetet, azt mondja csak engem szeret és nem kellene neki az a pasi, de feldobja a szexet
Szakítani akarok vele, de meg mindig nagyon szeretem nélküle is borzalmas lenne
Ami kimaradt, hogy elmondta, hogy nagyon szeret és nem akar elveszíetni vagy megcsalni, ezért gondolt a hármasra
Amit én kértem, hogy ha ragaszkodik a hármashoz, akkor velem is foglalkozzon, úgy mint amikor ketten vagyunk
meg is ígérte, de ha hárman vagyunk az ágyban, akkor én felesleges vagyok (én nem szoktam foglalkozni azzal a hülye köcsöggel, eleinte próbált hozzam is közeledni de azt nem hagytam)
Arra vágyok, hogy lecsengjen az újdonság varázsa es térjen vissza hozzám és csak is engem akarjon
,,Nagyon szeret és nem akar megcsalni"
Ez oké, de jelenleg bocs, de mégis inkább a saját érzései és vágyai a fontosabbak, mint a ti kettőtök kapcsolata. Az ő vágya pedig egyértelműen az, hogy másokkal dugjon.
Kedves Kérdező!
Valóban korrekt volt a párod, nem csalt meg, nem sunnyog, közölte, mire vágyik, és mit szeretne megélni - Veled együtt.
Sajnos kényszerpályán vagy, de megoldás lehet
- ha el tudod engedni
- ha nyitott vagy arra, hogy elfogadd, hogy ilyen (azaz engeded, hogy fizikai vagy lelki izgalomigényei máshol is utat találjanak),
- vagy az, ha változtatsz az elvárásaidon/életviteleden és nyitsz a hármas felé, de abban az illúzióban élni, hogy ugyanazt akarja, amit Te, azaz monogám és kizárólagos kapcsolatot, az nagy luxus, és keményen fizetsz érte: általános bizalomvesztéssel, kiégéssel, fájdalommal.
Ugyanakkor az őszinte beszélgetés ilyenkor elkerülhetetlen.
Mielőtt belevágsz, jó tisztázni a saját érzéseidet, elvárásaidat, jövővíziódat:
- amennyiben elsősorban érzelmi társ vagy a számára, az Téged kielégít-e (lelkileg :) )
- amennyiben "szeret", de szeretne melletted másokat is szeretni, mert a különböző testi megtapasztalás, az adrenalin, a flört öröme, a saját kívánatosságának tudata (vagy bármi más) fontos a számára, az Neked elfogadható-e
- amennyiben még "túl fiatal és úgy érzi, nem élte ki magát", és ezért keres más szexuális élményt is, vajon vállalható-e Számodra ez a felfogás, hozzáállás, megközelítés
- mit tudsz, mit akarsz feladni (ha kell egyáltalán feladnod, nem csak átértékelned a dolgokat) a világképedből, önértékelésedből, önbecsülésedből annak érdekében, hogy egy szexuálisan is jól működő, Téged testileg és valamennyire érzelmileg is kielégítő, intimitást és összetartozástudatot is biztosító kapcsolatban élj...
Nem vagyunk egyformák, máshol vannak a határaink, így Neked a sajátjaidat kell megtalálnod, mert lehet, hogy érdemes átgondolnod a neveltetésedből, otthonról hozott világképedből fakadó érzéseket és értékítéleteket - vagy a kapcsolatodat.
Azonban a legfontosabb: a saját határaidnak az Önmagad számára való kijelölése után őszintén kell beszélnetek ezekről feszültség, frusztráció és a másikat őszinteségre képtelenné tevő elvárástámasztás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!