Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt a rossz helyzetet helyre hozni?
8 éve ismerem a párom, 4 éve élünk együtt
Imádom őt, imádom vele a szexet és nincs senki másra szükségem ezért is ért villámcsapásként amikor megkérdezte, hogy benne lennék e egy hármasban
Nagyon nem akartam, de addig addig erősödött, hogy belementem
A hármas szex nagyon megalázó volt. A párom egy cseppet sem foglalkozott velem, csak a sráccal volt elfoglalva
Nem akartam többet ilyet, de ragaszkodik hozzá és azóta rendszeresen jár ide a fickó
Amikor csak ketten szexelünk, az olyan mint régen: fantasztikus, de amikor itt van az a kis köcsög, akkor én megszűnök létezni
Nem bírom elviselni ezt a helyzetet, azt mondja csak engem szeret és nem kellene neki az a pasi, de feldobja a szexet
Szakítani akarok vele, de meg mindig nagyon szeretem nélküle is borzalmas lenne
Nem irigyellek kérdező!
Talán a családsegítő szolgálatnál érdemes KOMMUNIKÁCIÓ terápiára járni, vagy esetleg a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál szokott lenni ún. "családterápia." Ha budapesti vagy.
Vidéken nem tudom, hogy léteznek-e hasonló segítő foglalkozások akármilyen szervezetnél. Annyira sajnos nem vagyok tájékozott.
Ha tiltakozik és nem akar részt venni a fent említett lehetőségek egyikén sem, akkor hagyd el mindenképpen!!! Ultimátum és NINCS MAGYARÁZKODÁS!!!
Itt csak Te fogsz sérülni elsősorban az ő játszmázása miatt. (Mert ez játszmahelyzet, legalább magaddal legyél őszinte!)
Ha jol értem 2 fiu 1 lany volt a felallas.. szamomra egy 3as gondolata sose egy masik fiuval, hanem egy masik lannyal merul fel (bar nem kapcsolatban, dehat kinek mi, ilyen is van) szoval hogy a parodat jobban erdekelje egy masik fiu mint te az nekem nagyon fura. Egy norm hetero fiu nem csinalna semmit egy masik fiuval.. (bar nem tudom mik tortentek, nem irtad) szoval nem lehet hogy Bi? Szemely szerint engem zavarna
En nem sokat agyalnék hogy megyek e vagy maradok :(
Én erre annyit mondanék, h vége.
Ahogy látom, te monogám beállítottságú vagy szexben is.
Ő vagy nem, vagy megúnt...
Akkor tisztázzuk!
A pasid biszex!
Te a lelki és a szexuális vágyai egy részét elégíted ki, a pasi pedig csak a szexuálisat.
Viszont arról nem beszélsz, hogy neked milyen a másik pasi.
Másrészről pedig nem értelek, én ilyenbe senki kedvéért nem mennék bele pedig pasi vagyok!
Nincs szükségem harmadik félre ha nő ha férfi!
Tudom, hogy most konzervatív amit írok, de nem sértésből írom.DE ! Aki belemegy így hármasba, vagy többesbe, annak nincs önbecsülése. És sajnos,csüng a párján, aki viszont már régen nem az,aki az elején volt.
Két olyan párról tudok,ahol így alakultak a dolgok.Az egyikből verekedéses szakítás lett, ráadásul a harmadik fél és a hűtlen fél verte meg és dobta ki a csalódott srácot.A másikban a harmadik féltől kapott az aktív fél HIV-et.Gumi ugye minek..
Ettől függetlenül, nekem az a meglátásom,hogy ez a kapcsolat kuka, minden téren megbukott.Nem a kérdező részéről, őt sajnálom,de ez nem lesz jobb, csak rosszabb.
Minél előbb meg kell ezt beszélni, ha nincs korrektség a másiktól, akkor szakítani és különköltözni.
Így nem lehet nyugodtan élni, főleg úgy, hogy az teszi tönkre az embert, akit a legjobban szeret.
#5 benéztem a kategoriat
Ezesetben azokkal ertek egyet akik szerint hanyagolni kene. Ez attol fugg a kerdezo inkabb monogam e, vagy belefer e hogy a parja neha massal legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!