Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti voltatok már szerelmesek?
Én épp az vagyok. Csak kár, hogy a szerelmem nem tudja...
És nem igaz, hogy a szerelemnek múlnia kell, mert három hónapja próbálom elfelejteni, de nem sikerül.
Voltam, de azt mondom, bár ne lettem volna.
Mert nagyon sok szenvedést okozott, akire az életemet rátettem volna.Úgy és akkor hagyott el, amikor nem hittem volna, pont róla nem...
Én most is az vagyok és az is maradok egy életen át.
Igaz Robi?❤
Voltam. Egy passzív sráccal voltam együtt 4 hónapig. Az elmém és a pénztárcám bukta a legjobban. Szexért cserébe lakhatás, kívánságok? Olyan szexért, ami az ő élvezetéről szólt szinte, a mézes-mázas hetek-hónapok addig tartottak, míg volt pénzem. Amikor szerelmes vagy olyan vak vagy, nem látsz tisztán, nem tudsz koncentrálni. Addig szépen kizsákmányolnak.
Vigyázz! Velem megtörtént, mással is biztosan, de nem kell. Ne próbáld az érzéseid tárgyakkal kiváltani.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!