Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak?
Rossz:
Sokat beszélek, önkritikus, flegma.
Lobbanékony vagyok, már egy vissza kérdezéstől felmegy a cukrom:D Előítéletes, már ránézésre megvan a véleményem mindenkiről, bár ez szerintem sok emberben benne van.
Perverz vagyok, mondjuk ez nem tudom hogy rossz-e:D
Jó:
Akaratos, azért van mikor ez rossz is tud lenni. Magabiztos, vagyis igyekszem az lenni:D Határozott/céltudatos.
Állatbarát vagyok, nagyon fontosak nekem az állatok. Alkalmazkodó, vicces, empatikus, tisztelettudó, alázatos:)
A legrosszabb, hogy nem tudok a pénzzel bánni:-(
rossz, hogy nagyon be tudom osztani az idömet, és betartom mindíg a szavamat, amit ígértem. Türelmetlen vagyok.
Nagyon jó, hogy önálló tudok leni, megélek a jég hátán is...
jó még, hogy tiszta, ápolt, rendes körülményeket tudok teremteni magamnak és magam körül is. Tudok nagyon szeretni.
Jó :határtalan
Rossz :nincs nagyon, nők meg vannak bolondulva értem, apám ezt msr látta mikor csak 10.voltam
24f
Testépítő bajnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!