Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőtök jó és rossz tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőtök jó és rossz tulajdonságai, idegesítő dolgok?

Figyelt kérdés
Belső tulajdonságok, akár párkapcsolati, akár együttélés szempontjából. Írd ki magadból, úgysem tudja meg. :)

2021. aug. 14. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Barátom nem gyk zik leirom helyette

Utálja bennem, hogy barmikor leejtek eltörök véletlen pl egy poharat, leeszem a kocsiban az ülést, vagy a mosogato szélén vízcseppet hagyok, vagy nem csuktam be /becsuktam ejszakára az ablakot, szerinte semmire nem figyelek oda, de még arra se, hogy hogy hagyjam aludni es duguljak el, neha már ugy érzi, hogy szabályosan tiszteletlen vagyok es azert kapja ezeket, mert lesz.rom őt a lakásával kocsijával együtt, es lazán borítgatok meg kenek mindent össze vissza.

Valamint szerinte olyan alapon élek, hogy majd lesz valahogy lesz.rom, éljünk, aztán jó'van az úgy.

És utálja, hogy szerinte mindent túlagyalok, túlhisztizek tulkombinálok tulelemzek, és nem faék egyszerűen gondolkodom. (Ugye milyen ellentmondásos, amiket rolam hisz..?)

Viszont azt meg imádja, hogy egy mocskos r.banc vagyok, akit mindig kezelésbe kell venni:D nagyon imádja a szexet, ahogy én is :)

Így nagyban kibírja, hogy amugy valszeg az agyára megyek:D

2021. aug. 14. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

*Olyanokat meg ketszer is meggondolna h elvenne e, kell e ez neki hogy kicsináljam.

Ilyeneket ugy elejteget neha hogy mellettem nem árt gondolkodni hogy mit is akar:D

2021. aug. 14. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 de rohadt undoritó vagy
2021. aug. 14. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Jol kiforgattad vmilyen mas irányba utolso..
2021. aug. 23. 08:38
 5/5 anonim ***** válasza:

A fèltèkenysège ès az üldözèsi màniàja.

Az is, hogy sokszor meg sem hallja amit mondok neki csak fujja a magàèt

Azt gondolja, hogy mindent ő làt jòl. Soha nem ismeri el ha tèvedett.

2023. júl. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!