Bika napjegyű férfiak pár jó és rossz tulajdonságáról ha tudnátok mondani pár infót?
Nekem ket bika palim is volt, van.. rak es a “jelenlegi” bikamnak skorpio az aszcendense...
nagyon sok kozos vonasuk van, nagyon igenyesek a targyi dolgokkal, kenyelmesek es igenylik is a kenyelmek, viszont ennek ellenere rendkivuli a teherbirasuk, turelmuk... nem szoszatyarok.. de bulizni nagyon tudnak teljesen elengedik magukat ha az elvezetekrol van szo...!:)) nagyon anyagiasak abban az ertelemben hogy feleslegesen nem koltik a penzt de ha vmi szolgalja az akkori “igenyuket” nem sajnaljak ra... illetve a szeretteikre sem... nyugalmat kedvelik, acsaladkozpontuak jo kapcsolatot apolnak szuleikkel...
Szexben nagyon jok szerintem verhetetlenek a bika palik igenyben es szolgaltatasban egyarant:-D;-) Noies noket kedvelik...
Zarkozottak nehezen nyitnak a masik fele de megis van egy belso radarjuk amivel konnyen szurik az embereket megis kivel erdemes foglalkozniuk... rosszat szerintem nem is tudok mondani...... talan neha a nagy kenyelemigenyukkel atbillennek a lustaba.... de ez barkivel megeshet..:-)
Hajra bikak:)))
Rak/bika aszc N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!