Tudtok mondani filmeket, amik olyan rosszak hogy vallatni lehetne velük?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék kinek mi volt az eddigi legrosszabb, legszörnyűbb vagy épp legunalmasabb filmélménye.2018. dec. 28. 23:55
1/8 anonim válasza:
A Szerb film annyira megrázó hogy az öcsém sírva ordított hogy kapcsoljam ki.
2/8 Trevor. válasza:
Az Álom.Net mindenképpen ott van köztük.
6/8 anonim válasza:
Heteró pasiknak: Bridget Jones naplója
7/8 anonim válasza:
a rossz attól is függ,hogy mire számítok.
mert ha hasonlót sem kapok,akkor hiába mondjuk közepes a film,csalódás lesz.
így jártam pl a skorpiókirálynál.
a múmia 2 elején a skoripókirály úgy mutatkozik be mint valami eszeveszett komoly harcos.
arra számítottam,hogy egy új rettenthetetlen,vagy minimum egy conan szintet fognak hozni.
ezért amikor kijött a film,mentem is megnézni és csak hápogtam,hogy egy gagyi vígjátékot hoztak ki belőle.
ezért ez elég súlyos csalódás.
a másik ilyen az sw 7.
sok év várakozás,erre előállnak ezzel a sza-rral.
8/8 Bandrás74 válasza:
The Postman 1997.Kevin Costner.Kb 3 óra kínlódás,a moziból ki akartam menekülni.Vallatni lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!