Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig mi volt a legalja amit ismerkedéskor tapasztaltatok?
Én még elég új vagyok a tinderezésben, de az előbbi volt aztán ami mindent vitt. Alapból kapcsolatot keresek, írja is a profilomon, az ő profilán semmi, még a lakhely sem. Kérdem a srácot, mit keres, azt írja valami lazát. Erre azért rákérdek, hol lakik, mert persze az sincs kiírva. Erre azt írja: nem volt ez kicsit gyors?
Mondom, hát nekem kint van a profilomon, szerintem ez alap, de megértem ha nem szeretné megosztani. Erre meg unmatchelt :D
Azt már elkezdem fogadni, hogy senki se keres kapcsolatot. De hogy valaki alkalmit keressen és megsértődjen azon, hogy akarod tudni melyik városban lakik. Na ez egy új szint szerintem :D
Nektek milyen ismerkedős sztorytok van amiután agyfaszt kaptatok? :D
Kaocsolatot keresek, de ha úgy alakul akkor nem állok ellent az alkalmiban sem, ameddig nem lesz kapcsolatom. Azért írom ha úgy alakul, mert nem fekszem le mindenkivel, kell kémia, beszélgessünk előtte, legyen szimpátia stb. Szóval így mondhatni elég ritkán akad alkalmi.
Na most az egyik pasi csak küldött egy farokképet. Semmi Hello vagy Szia. Az ilyet alapból utálom, mégha egyértelmű is hogy mit akar. Plusz se arckép, se testről kép.
Írtam neki, hogy:
"Üdv!
Kezdésnek egy köszönés jól esett volna, talán kitűnhetnél a tömegből ezzel a kis intelligenciára utaló jellel, mégha csak szexet is akarsz. Illetve sem egy arckép, sem egy testről készült fotó nem áll a rendelkezésemre, tehát választ sem tudok mondani érdemben. Farokképet annyit látok az interneten amennyit akarok, de ha neked a magamutogatás kiélése volt a vágyad, örülök hogy segítettem. Azonban azt a tényt vedd figyelembe, hogy 3 mondat van a profilomban, amit ezek szerint nem sikerült elolvasni a fent említett intelligencia hiány miatt (mert ugye köszönni sem tudsz), de most kiemelném neked: ,,Ha nincs kint értékelhető arcképed, ami nem 2 km-ről, napszemüvegben készült, akkor kérlek csatolj az első üzenetedben." Lehet én értelmeztem valamit félre, és f*szfej lennél?
További sok sikert és szép napot!"
Na amin kiakadtam, hogy 4-es rontottak rám, hogy mit képzelek magamról,hogy lehet ilyen paraszt, semmire kellő és még stb stb. Most komolyan ezt kell csinálni? Hisztizni másoknak, miközben köszönni sem tanította meg az anyja? Illetve ráírni másokra mert kapott egy kis nevelő célzatú visszautasító üzenetet? Szánalmas ahol tartunk, de vonulgassunk csak a Prideon. Egymás iránt sincs tisztelet...
Az, hogy több esetben is kiderult, hogy a szimpatikus kinézet mögött egy problémás, mentális gondokkal kuzdő ember van.
Néha nagyon durván történt ez meg, mintha két személyiség lett volna az illetőben.
De legtöbbször az a gond,hogy akik párkapcsolatot keresnek,azok is csak szexre mennek, de nem mondják el előre. És meg vannak sértve, ha rövidre zárom ilyenkor.
Most arra nem is térek ki, hogy köszönni, bemutatkozni, elköszönni alig tud valaki, ma ez nem divat. Van,aki hosszú értelmes levelet ír, a végén nemhogy nem írja alá,hanem ezzel fejezi be ." most te jössz bakker "..
Nevetségesnek tűnik, de inkább szomorú :)
Egy megjegyzés : legjobb dolgok nekem vakrandiból jöttek össze, két többéves kapcsolat, illetve egy haverság.
És nekik volt merszuk telefonszámot cserélni,élőben találkozni, ami ma már ritkaság, szintén :)
Egész nap sorolhatnám... Néhány példa:
-nem köszön
-köszön és mizu
-szia szex
-ennek a fejlettebb változata: szia szex most
-köszön, köszönök, elolvassa majd többé nem ír (gondolom nekem kellene helyette beszélgetést kezdeményezni az üres profiljával...)
-nincs fotója és 2022-ben nem is tud csinálni
-nincs fotója, de majd este csinál (estére letilt)
-üres a profilja, megkérdem mi a célja itt, a válasz: alkalmi
-ő csak alkalmit keres, ha jó a szex valakivel akkor is (wtf?)
-nulla szintet sem éri el a helyesírása és mikor megkérdezem mit is írt, mert értelmezhetetlen, elküld anyámba
-amikor valaki egy egyszerű viccet azonnal sértésnek vesz és elküld anyámba
-aki nem tudja feldolgozni, hogy a fotói alapján nem őt keresem és fenyeget, vagy elmondja, hogy itt fogok megvénülni egyedül
-aki büszkén, köszönés nélkül, rögtön elküldi az intim fotóit, de azokon egy rothadó, bőrbetegséges, torz, ápolatlan farok van egy hadosztály által szétd*gott nyílással egyetemben...
-és akkor még litániákat lehetne írni a különféle eltűnési módokról.
A meleg/bi netes társadalom 99%-a az emberiség legalja.
A melegek 99%-a a legalja? Tudod minden amit írtál jogos. De szerintem ha normális vagy akkor fél év a max és találsz legalább 1 olyat akivel kapcsolat lesz. Ha nem akkor nem az oldallal van a gond. Szerintem…
Nekem a csúcs (a kérdésre is reagálva) mikor 15 évvel és 20 kilóval több a valóságban és mikor megjegyzem ezt akkor felszines vagyok…
4-eske !
Jókat írtál,de ugye Te is tudod,hogy aki normális,igaz adatokat ad meg, friss képet ad, nem intimet - annak sem garancia a siker és a kapcsolat.
Kb két és fél éve próbálok ismerkedni. Azt hiszed sikeres ?
Örömmel vettem volna, ha max fél év és lett volna..
Szerintem ...
Egy ideje már nem ismerkedek, beletörődtem a magányos életbe, de a kedvencem a mai napig ez volt:
Tinderen rám írt a srác match után, beszélgettünk vagy 5 percet mire leírta, hogy “bocsi most láttam csak a képeid iszonyatosan ronda vagy úgyhogy offollak” és el is tűnt 😂 jó én elhiszem, hogy így van vagy valami, de egyrészt miért nem nézi meg beszélgetés előtt, vagy miért írja le a másiknak, szimplán szét is választhatott volna, de neki muszáj volt beszólnia…🤦🏻♂️
"Kapcsolatot keresek, de ha úgy alakul akkor nem állok ellent az alkalmiban sem, ameddig nem lesz kapcsolatom. Azért írom ha úgy alakul, mert nem fekszem le mindenkivel"
Jaj de jó, pont ilyen srácot keresek... Ja, nem.
Egyébként a legalja az volt mikor megfenyegettek, hogy nem utasíthatom vissza. Megkeres hol vagyok és zaklatni fog. És a képeimmel rómeón csinál egy profilt, amiben leírja, hogy "ez a személy HIV pozitív." Végül nem lett semmi, mert addig dumáltam vele normál hangnemben még rosszul érezte magát, attól amit művelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!