Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análnál más is van így?
A kérdésem elsősorban passzívokhoz szólna, de akár aktívok válaszát is szívesen fogadom vélemény képpen..
A "problémám" az, hogy amikor análisan maszturbálok (pasival eddig még sajnos nem voltam), akkor brutál sok előnedvem szokott lenni. Konkrétan a tocsogok kategória, ami néha picit már nekem is zavaró... Egy-egy alkalommal akár 4-5 prosztata orgazmusom is szokott lenni, amikor néha ejakuláció is van, de minden ilyen orgazmusnál olyan, mintha egy kevés pisi is lenne... mással is előfordul, hogy az anál ilyen spriccelős reakciót vált ki? Próbáltam már mindent, hogy előtte direkt alig ittam egész nap... elmentem előtte természetesen wc-re is... de semmi nem vált be, amikor ilyen orgazmusom van, tuti, hogy egy kis spriccelés is van és nem tudom elkerülni... :/ Attól tartok, hogy ez nagyon zavaró lehet, ha majd eljutok odáig, hogy tényleg együtt legyek egy pasival... ezzel mit lehet kezdeni? Vagy egyáltalán egy aktív szemszögéből egy ilyen reakció hogyan jönne le?
Előre is köszi az értelmes válaszokat :)
Én is ilyen vagyok.
Én sosem masztiztam így.
Az első alkalomkor jöttem rá amikor megdugtak.
Nekem is a kukim vége sokkal nedvesebb anális szex előtt mint pl magamnak verem.
Engem a párom megszokott pisiltatni szex előtt, hogy nehogy bepisiljek szex közben.
Prosztata orgazmuskor nekem is sok, híg g×ci jön.
Páromat nem zavarja, hason fekve szokott megdugni, puha törülközőt teszünk a tökeim meg a farkam alá, így puha érzés van lent mikor kefél és a sok nedv is könnyen eltünthető az aktus után az ágyból :)
Kedves 7-es! Köszönöm! Jó érzés ilyeneket olvasni!! ^^
Kedves 8-as! A törcsi jó ötlet! Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!