Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Análnál más is van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análnál más is van így?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban passzívokhoz szólna, de akár aktívok válaszát is szívesen fogadom vélemény képpen..

A "problémám" az, hogy amikor análisan maszturbálok (pasival eddig még sajnos nem voltam), akkor brutál sok előnedvem szokott lenni. Konkrétan a tocsogok kategória, ami néha picit már nekem is zavaró... Egy-egy alkalommal akár 4-5 prosztata orgazmusom is szokott lenni, amikor néha ejakuláció is van, de minden ilyen orgazmusnál olyan, mintha egy kevés pisi is lenne... mással is előfordul, hogy az anál ilyen spriccelős reakciót vált ki? Próbáltam már mindent, hogy előtte direkt alig ittam egész nap... elmentem előtte természetesen wc-re is... de semmi nem vált be, amikor ilyen orgazmusom van, tuti, hogy egy kis spriccelés is van és nem tudom elkerülni... :/ Attól tartok, hogy ez nagyon zavaró lehet, ha majd eljutok odáig, hogy tényleg együtt legyek egy pasival... ezzel mit lehet kezdeni? Vagy egyáltalán egy aktív szemszögéből egy ilyen reakció hogyan jönne le?

Előre is köszi az értelmes válaszokat :)

2022. márc. 4. 11:10
A kérdező szavazást indított:
Kimondottan bejönne / kimondottan tetszik!
Nem zavarna, de nem is izgató.
Tudnám tolerálni...
Kicsit zavarna
Nagyon zavarna
18 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendben lenne ez veled
2022. márc. 4. 11:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan dolog, hogy van aki egy sima masztizászól is méterekre lő, másnál meg csak kifolyik. Egyik ember szeme kék a másiké zöld. Az egyik embernek bejön, másnak meg nem. Szóval ne aggodj emoatt, neked ilyen, ha tetszel a srácnak akkor ezen nem fog fennakadni, elvégre neked ilyen és ezen nem tudsz és nem is kell! változtatni. Szoval ne aggódj, nem gond ez!
2022. márc. 4. 12:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es és 2-es! Köszönöm a válaszotokat! Jó azt olvasni, hogy ez nem is probléma... :) meg igazából nem is gondoltam volna, hogy ez többeknél akár plusz pont is lehet... tök jó! Köszi szépen! ^^
2022. márc. 4. 12:41
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
De miért passzívokat kérdezel a fenekeddel kapcsolatban? Elvileg pont az aktívoknak lenne dolga azzal.
2022. márc. 4. 14:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es. Azért, mert ahogy írtam is, azt hittem, hogy ez zavaró lehet többek számára és ha ezzel lehet valamit kezdeni, akkor nyilván nem az aktív fogja tudni :)
2022. márc. 4. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Én sosem masztiztam így.

Az első alkalomkor jöttem rá amikor megdugtak.

2022. márc. 4. 14:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten tetszene egy ilyen látvány, sőt továbbmegyek, nagyon is izgatna!! Szóval hidd el kedves kérdező, semmi gond nincs ezzel!!
2022. márc. 4. 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a kukim vége sokkal nedvesebb anális szex előtt mint pl magamnak verem.

Engem a párom megszokott pisiltatni szex előtt, hogy nehogy bepisiljek szex közben.

Prosztata orgazmuskor nekem is sok, híg g×ci jön.

Páromat nem zavarja, hason fekve szokott megdugni, puha törülközőt teszünk a tökeim meg a farkam alá, így puha érzés van lent mikor kefél és a sok nedv is könnyen eltünthető az aktus után az ágyból :)

2022. márc. 4. 19:02
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es! Köszönöm! Jó érzés ilyeneket olvasni!! ^^

Kedves 8-as! A törcsi jó ötlet! Köszi!!

2022. márc. 4. 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelitek? Végre egy kedves, szimpatikus, udvarias kérdező! Aranyos srác lehetsz! Puszi 😘
2022. márc. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!