Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, mi a kedvenc pózotok análnál és orálnál?
Szeretem, ha az aktív ül egy széken és én meg előtte a földön és úgy kényeztethetem.
Persze ez fordítva is igaz, imádom, ha engem ugyan így szopnak le :D
Ez sok mindentől függ. Ha csak szépen kényeztetni akarok, akkor végülis mindegy. 😛
De ha azt akarom, hogy dugják meg a számat, kicsit erősebben, akkor mindenképp letérdelek elé.
Ez azért is jó, mert a térdeplős szerep az egy kicsit megalàzott szerep, és ha dugatni akarom a számat, akkor még izgat is, hogy kicsit megaláznak. 🥵
Orálnál én azt szeretem, ha lazábban, kissé hanyatt dőlve ülök, vagy fekszem, és a passzív úgy játszik velem.
Én is jobban szeretem a fekvő, vagy ülő partneremet szopni. :) Az se baj, ha véletlen az arcomra jön...
Análnál pedig, ha meglovagol. (Belém még nem hatoltak, úgyhogy a másik része off...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!