Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/6 anonim válasza:
Nekem nem tűnik boztonságosnak, pláne a legnagyobb, ahol a talp karimája és a cucc vastagsága közti eltérés rohadt kicsi.
És ráadásul a talp ebből a fos, puha szilikonból van aminek nincs tartása, szóval nagyon könnyen össze tud csuklani és felcsúszni, aztán csak az ügyelet szedi ki.
Én inkább egy olyan szettet néznék, aminél a talp rész jóval nagyobb, legalább 5+ centi eltérés legyen a talp és a dildó töve közt, és a talp szilárdabb, tömör legyen.
3/6 anonim válasza:
Jónak néz ki, kis aranyos nagyon szexi nekem.
Nem sok felhasználó van akiben eltünne a nagy talpastól.
4/6 anonim válasza:
3, ha a talp be tud hajlani, a mozgás hatására fecsúszhat, mivel ez egy ruhalmas szilikon.
Ha pl üveg, fém, vagy szilárd szilikonnak lenne ekkora talpa, az nem lenne probléma
5/6 anonim válasza:
Jónak tűnhet, de a te döntésed, te tudod hogyan és milyen szituációkban akarod használni. Mondjuk szerintem felesleges ekkora méretszortimentet venned bár egy darabra vetítve is jó ára van. A képen eléggé rugalmasnak tűnik, ami meg hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!