Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beex M5 típusú okostelefont...

Beex M5 típusú okostelefont szeretnék vásárolni. Megéri? A leírások alapján jónak tűnik.

Figyelt kérdés

Egyedül az nem tetszik, hogy Android 4.2-es (Jelly Bean) rendszer van rajta.. és hát "elavult" a 4.4-es mellett.. vagy nincs nagy különbség a két rendszer között?

Vagy Lenovo A536-ot vegyek?

2014. dec. 30. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább a Lenovo mobilt vegyed, az megbízható gyártó, a Beex csak egy B márka
2014. dec. 30. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Várom még a véleményeket.

2014. dec. 31. 11:22
 3/4 anonim válasza:
70%
Én tavaj vettem Beex telefont, magával a készülékkel meg vagyok elégedve, de vásárláskor a gyári USB kábel rossz volt, ezért vennem kellett újat (A szerviz az első javításkor nem cserélte, ígérete ellenére), de tegnap írtam nekik, hogy akkumulátort árulnak-e, a válasz pedig nem volt. Ha vigasztal, nem találtam hozzá sehova. Szerintem próbáld ki a Prestigio-t (van az is a családban, később lett véve, ezért ajánlom), mert ahhoz kapsz pl. aksit, tönkre megy, ami nem utolsó szempont, ha nem eldobható telefont akarsz venni!
2014. dec. 31. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nézek akkor olyasmit is.

Várom még a véleményeket! :-)

2015. jan. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!