Adnátok ötleteket? Okostelefont szeretnék vásárolni, de mostanság olyan nagy dögök vannak, nekem egy nőies (nem rózsaszín) kellene, ami olyan arányos, hogy elfér a tenyerembe, kezembe. Köszönöm előre is a segítséget!
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 11:00
1/18 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? Egyébként ha nem sokat akkor lumia 520/620, ha közepeset akkor talán lumia 820, ha pedig sokat akkor lumia 1020 vagy iPhone 5/5s
2/18 anonim válasza:
920/925 kimaradt, ezek közép és a sok között vannak.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, megnézem őket. Igazából ár nem számít, jó legyen, és hosszútávra megbízható legyen, nekem ez a fontos.
2014. febr. 7. 11:24
4/18 anonim válasza:
Akkor szerintem egy Lumia lesz a Te telefonod! ;)
5/18 anonim válasza:
lumia párti vagyok, biztos találsz köztük kézbeillőt
de az iphone5-ről olvastam hogy teljesen ugy oldották meg a méretezést hogy férfi/női kezek átlagát véve, minden helyzetben átéri a hüvelyk ujjad az összes sarkot és így a kijelző minden pontját
6/18 anonim válasza:
Akkor android szóba se jöhet, azok nem a megbízhatóságról híresek :) vagy iPhone vagy Lumia
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem nagy, könnyen kezelhető, androidos, fekete színű, Gmail-fiókom is van benne. Majdnem egy éve kifogástalanul működik, én a Vodafone-nál vettem.
9/18 Wadmalac válasza:
"android szóba se jöhet, azok nem a megbízhatóságról híresek"
Sose vegyél autót, én már láttam olyat, ami mindig rossz volt.
Kb. ennyire igaz a fenti szöveg.
10/18 anonim válasza:
A tabletem és az okostelefonom is Samsung, androidos. Egyik sem olcsó kinai gagyi, de megbízható mind a kettő. Az igaz,hogy egyik se volt rootolva, se lefagyasztva, de még földhöz vágva se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!